עבור לתוכן

זהה את המשחק! V2

Featured Replies

פורסם

יפה! אני צריך לראות את הסרט בהזדמנות וגם את goonies

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 1k
  • צפיות 114.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ncxp2q.jpg

פורסם

^ נראה כמו שלב האימונים של אחד מהגלגולים של HALF LIFE המקורי. OPPOSING FORCE, אני חושב.

* עריכה: ועכשיו אני בטוח - http://www.youtube.com/watch?v=q8IUKFdvuKU ;D

פורסם
  • מחבר

You are damn right soldier!

פורסם

ההרחבה הכי חביבה עלי...הקטע של הלהיכנס לנעלים של החייל שמה באמת הוסיף נופך וזוית מיוחדת משלו למשחק והלואי שהרבה הרחבות(או אפילו המשכים) חדשות היו טורחות ללמוד איך זה עובד במקום לזרוק עלינו עוד ערימות רנדומליות של שלבים(בסוף גם וולב פישלו ועשו את זה בבלו שיפט,ובמידת מה גם באפיזוד 1 לדעתי לפחות.) בתקווה שעוד יהיו הרחבות ואפיזודות בהמשך,כי היום אנשים ישלמו את אותו המחיר על 5 מפות למולטי... :kopfpatsch:

פורסם

^^^ מחזק. נהניתי מאוד מOP ומאוד התאכזבתי מBS.

פורסם

אני די נהנתי מ HL והמשכיו OF ו BS לאומת זאת HL2 וכל ההמשכים שלו היו צפויים ולא ממש מעניינים

פורסם

HL2 היה הרבה פחות מהפך וקלסיקה מ1,אבל עדיין היה מצויין.לטעמי EP1 לא הוסיפה שומדבר מיוחד אבל EP2 היתה ממש מגניבה.(+אני קיבלתי את שלושתן במסגרת האורנג' בוקס עם פורטל וTF2 אז זה היה חתיכת פיצוץ מקווה שיעשו עוד משהו כזה בזמן הקרוב)

אבל בלו שיפט זה זבל אורגני שלא שווה אגורה שחוקה.

פורסם

פעם בשנת 2003 קניתי בלושיפט בקופסה של EXTREME משחקים מוזלים בשביל CDKEY לHL1 ומודים בתקופה היפה של המודים שהכל היה יפה ועבד על רשת WON

עד היום המשחקים של המנוע הראשון פתוחים לי בסטים מהסידיקי הזה

פורסם
  • מחבר

חבר'ה להזכירכם- לדיון יש נושא ויש להיצמד אליו.

אין בעיה אם הנוסטלגיה גורמת לכם לתת איזה תגובה, אבל אל תגררו את זה לדיון לא קשור.

ולענייננו- לאף אחד אין מה לפרסם? ::)

פורסם

shot1640.jpg

לא ממש אתגר אבל שיהיה :)

פורסם

מזכיר לי את מידטאון מדנס

פורסם

משהו עם midtown?

אל תדאג, לא הסתכלתי ב url ::)

טוב אני גרוע במשחק הזה, אני צעיר מדי בשביל שיהיה לי אוסף אדיר של משחקים נוסטלגיים, בכל החיים שיחקתי רק באיזה 5 משחקים לאורך תקופה :P

פורסם

כן כן זה מידטאון מדנס...(של מיקרוסופט :silly:)כאלה מרוצים אני רוצה,ולא את הזבל הריאליסטי של היום.[br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 10:58:49

עוד אחד קל..Ep1RacerFlamethrower.jpg
פורסם

Star Wars Episode I: Racer

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים