עבור לתוכן

זהה את המשחק! V2

Featured Replies

פורסם

תתביישו, אף אחד לא מזהה משחק משנת 1991 שעד היום משחקים בו בבתי ספר עם DOSBOX :pissed:

• תגובות 1k
  • צפיות 115.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי הכתב זה מנוע scumm

לפי הדמויות אני מניח שזה full throttle

אני צריך לשחק בזה פעם אחת

רוץ לשחק, משחק מעולה. חבל שהוא כ"כ קצר...

נ.ב המשחק האהוב עליי ממשחקי SCUMM הוא Flight of the amazon queen

דווקא זה המשחק שניסיתי עם הSCUMMVM, ממש לא נהניתי ממנו (נשברתי אחרי כמה שעות משחק).

פורסם

do52eq.gif

עד היום אני וחברים שלי משחקים בזה :smile1:

יווו זה המשחק עם הטנקים!!!

איך קוראים לו??

פורסם

נכון רק חבל שאתה לא יודע את השם :P:yelclap:

משחק מצויין ;D מחר יש לי 3 שעות לשחק בו במקום ללמוד :silly: אלה אם נמצא דרך להפעיל את SOF2 שהפסיק לעבוד לנו :pissed:

שם המשחק הוא tunneler, ממליץ לנסות אותו (יש בכל אתרי ההורדות של המשחקים הישנים).

פורסם

בפעם הבאה לא לתת לURL של התמונה להפקיר, לא חכם.

נכון, אבל בגלל שהתמונה היתה ממשחק מוכר, לא חשבתי שמישהו יירד לרמה של בדיקת ה-URL. כנראה שטעיתי :)

פורסם

נכון רק חבל שאתה לא יודע את השם :P:yelclap:

משחק מצויין ;D מחר יש לי 3 שעות לשחק בו במקום ללמוד :silly: אלה אם נמצא דרך להפעיל את SOF2 שהפסיק לעבוד לנו :pissed:

שם המשחק הוא tunneler, ממליץ לנסות אותו (יש בכל אתרי ההורדות של המשחקים הישנים).

אולי תנסה להפעיל אותו בXP MODE (הוירטואליזציה)

המשחק ממש ישן לא נראה לי שתהיה בעיית ביצועים

פורסם

^^^

את TUNNELER או את SOF? כי בשביל הראשון חובה DOS BOX והשני לא עובד כי ההתקנה נדפקה (בסוף התקנו מחדש שיחקנו והיה נחמד מאוד) חוץ מזה למה ניראה לך שיש לנו משהו יותר חדיש מ XP, זה לא אוניברסיטה (בדרך כלל יש להם לינוקס מה שגם היה מאפשר לשחק SOF2 בשקט).

פורסם

SOF

והפורום מזהה אותך על windows NT שרוב הסיכויים שבדיוק כמוני זה וינדוס 7

פורסם

זה כי אני מגיב מהבית :P במשחקים האלה אני משחק רק בזמן הלימודים :nixweiss: בגלל זה אני מגיב פה רק בתקופות שיש לימודים כי רק אז אני מוצא את המשחקים האלה :lol:

פורסם
  • מחבר
34ry4qu.jpg
פורסם

MDK2

פורסם
  • מחבר

טוב אתה :xyxthumbs:

פורסם

ציור גאוני

פורסם

לא יודע אם היה תמונה של המשחק או לא

2mxhm6a.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים