פורסם 2010 במאי 1515 שנים תתביישו, אף אחד לא מזהה משחק משנת 1991 שעד היום משחקים בו בבתי ספר עם DOSBOX
פורסם 2010 במאי 1515 שנים לפי הכתב זה מנוע scummלפי הדמויות אני מניח שזה full throttleאני צריך לשחק בזה פעם אחתרוץ לשחק, משחק מעולה. חבל שהוא כ"כ קצר...נ.ב המשחק האהוב עליי ממשחקי SCUMM הוא Flight of the amazon queenדווקא זה המשחק שניסיתי עם הSCUMMVM, ממש לא נהניתי ממנו (נשברתי אחרי כמה שעות משחק).
פורסם 2010 במאי 1515 שנים עד היום אני וחברים שלי משחקים בזה יווו זה המשחק עם הטנקים!!! איך קוראים לו??
פורסם 2010 במאי 1515 שנים נכון רק חבל שאתה לא יודע את השם משחק מצויין ;D מחר יש לי 3 שעות לשחק בו במקום ללמוד אלה אם נמצא דרך להפעיל את SOF2 שהפסיק לעבוד לנו שם המשחק הוא tunneler, ממליץ לנסות אותו (יש בכל אתרי ההורדות של המשחקים הישנים).
פורסם 2010 במאי 1615 שנים בפעם הבאה לא לתת לURL של התמונה להפקיר, לא חכם. נכון, אבל בגלל שהתמונה היתה ממשחק מוכר, לא חשבתי שמישהו יירד לרמה של בדיקת ה-URL. כנראה שטעיתי
פורסם 2010 במאי 1615 שנים נכון רק חבל שאתה לא יודע את השם משחק מצויין ;D מחר יש לי 3 שעות לשחק בו במקום ללמוד אלה אם נמצא דרך להפעיל את SOF2 שהפסיק לעבוד לנו שם המשחק הוא tunneler, ממליץ לנסות אותו (יש בכל אתרי ההורדות של המשחקים הישנים). אולי תנסה להפעיל אותו בXP MODE (הוירטואליזציה) המשחק ממש ישן לא נראה לי שתהיה בעיית ביצועים
פורסם 2010 במאי 1615 שנים ^^^את TUNNELER או את SOF? כי בשביל הראשון חובה DOS BOX והשני לא עובד כי ההתקנה נדפקה (בסוף התקנו מחדש שיחקנו והיה נחמד מאוד) חוץ מזה למה ניראה לך שיש לנו משהו יותר חדיש מ XP, זה לא אוניברסיטה (בדרך כלל יש להם לינוקס מה שגם היה מאפשר לשחק SOF2 בשקט).
פורסם 2010 במאי 1615 שנים זה כי אני מגיב מהבית במשחקים האלה אני משחק רק בזמן הלימודים בגלל זה אני מגיב פה רק בתקופות שיש לימודים כי רק אז אני מוצא את המשחקים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.