פורסם 2010 במרץ 115 שנים יאאאאאאאאאאאאאאאאאאי!מה שמצחיק שזה דווקא המשחק היחידי מהמשחקים שהוזכרו(חוץ מCOD4) ששיחקתי בפועל ולא עלה בדעתי להזכיר אותו עד עכשיו...אבל באמת אחלה בחלה של משחק-סיימתי אותו כהכנה לצבא..דווקא היתי מתכנן שמה מבצעים יפה..זכורה לטוב המשימה בבנק שצריך לנטרל את האיש באזעקה עם צלפים ולהשתלט על 2 קומות בבת אחת..היו זמנים ;D גם הגרפיקה שלו היתה טובה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אוקי,הנה עוד אחד. זה היה המשחק בין האהובים עלי ביותר בשנות התשעים. strike commander?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים פוקסיונר 8) תשובה נכונה לא הוגן! אני אמרתי Rainbow Six: Vegas. היית צריך להגיד שאני קרוב, הרי יצאו עשרות משחקים עם השם הזה
פורסם 2010 במרץ 215 שנים not strike commander nor f15 eagle p.s: f15 eagle was an amazing flight sim back then
פורסם 2010 במרץ 515 שנים טיפה אולדסקול, רק מי שסיים יזהה.אם השרת של הפורום לא היה כזה גיי אולי הייתי כבר אתמול בלילה יכול לענותזאת הליבה של לייבוס מקרונו טריגר
פורסם 2010 במרץ 515 שנים אוף זה האויב שאני הכי שונא בעולם הוא כל כך מסריח אפילו קפקא מFF6 לא כזה מסריח
פורסם 2010 במרץ 515 שנים טוב, הרגת את האשכול עם הסימולטור הןזה, בוא נתקדדדם זה לא אותו סימולטורוהרעיון של האשכול זה לא לזהות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.