פורסם 2010 בינואר 3115 שנים ממש צמרמורת פה. כשלי היה המחשב הראשון 90% מחברי הפורום הזה לא נולדו כלל או שהיו בששים
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים מחבר and we have a winner אני רק מתפלא שלא קפצו עם התשובה ב-5 דקות הראשונות...
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים ממש צמרמורת פה. כשלי היה המחשב הראשון 90% מחברי הפורום הזה לא נולדו כלל או שהיו בששים בפורום אחר היו יורדים עליך שעברת את גיל 30 ושאתה עדיין משחק משחקים
פורסם 2010 בפברואר 115 שנים בפורום אחר היו יורדים עליך שעברת את גיל 30 ושאתה עדיין משחק משחקיםמזל שאני לא בפורום אחר. 8)
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים אבא שלי בן 47 מה קרה? משחק משחקים לכיף גם אני לפעמים משחק איתו ביחד אתה חי באשליות בחור
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים אבא שלי בן 47 מה קרה? משחק משחקים לכיף גם אני לפעמים משחק איתו ביחד אתה חי באשליות בחורמה הבעיה שלך? אין לי שום דבר נגד גיימרים מובגרים, להפך
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מה הבעיה שלך? אין לי שום דבר נגד גיימרים מובגרים, להפך זה היה נראה כאילו יש לך בעיה... ורק לפי הכיתוב באוואטר שלו אתה יכול לראות שהוא מבוגר... China is here Mr. Burton... והמשחק למעלה זה Ghost Recon כלשהו?
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מחבר הייתי אומר רובה צלפים עם כוונת תרמית מ-Modern Warfare 2, אבל התצוגה במשחק לא מטושטשת כמו פה.אז אני אנחש שזה מתוך Bad Company 2?
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים יוצרי המשחק היו שמחים לקבל זאת כמחמאה.מה גם שאנחנו עוסקים במשחקים שכבר שוחררו רשמית.שלילי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.