פורסם 2010 בינואר 715 שנים קל מאוד לזהות את Castle Wolfenstein, אולי הוא ישן אבל הוא משחק מוכר מאוד. לי לא יצא לשחק בו אבל כשיצא Wolfenstein העלו סרטון ל GT שעבר על כל הסידרה שהתחילה עם המשחק הזה, כל מי שראה את הסרטון הזה ידע ישר מאיפה התמונה
פורסם 2010 בינואר 715 שנים שיחקתי בשניהם בתואם APPLE 2. הזכרונות... HALT! COME IN ZEE! (או מה שזה לא היה, הייתי בן 6)
פורסם 2010 בינואר 715 שנים שיחקתי בשניהם בתואם APPLE 2. הזכרונות... HALT! COME IN ZEE! (או מה שזה לא היה, הייתי בן 6)ואני הייתי בן 8, זה היה ב-1985 אם אני לא טועה.עד היום יש לי את האפל IIC\IIE, זה היה אחד המשחקים הטובים ביותר שיצרו.לדקור את הגרמנים בשקט ולהזיז את הגופה שלא יראו ובחדר שלפני האחרון(לפני שמגיעים להיטלר) יש מלא חיילים ואז המחשב היהמתחיל לקרטע, ומרוב לחץ לפעמים היית נתקע בקיר(הג'ויסטיקים המעפנים של פעם) ואם לא היית מתעשת בזמןהיו תופסים אותך.גם "הטירה הנאצית 2" (בתמונה למעלה)עם ה-SS, היה מאוד מפחיד כשהוא היה מחפש אותך בכל החדרים ופתאום צץ לך משום מקוםואתה נלחץ אש. 8)
פורסם 2010 בינואר 715 שנים הרעש של הרימון השאיר בי טראומה (טססססט תה תה תה תה) נשמע מפגר כשכותבים את זה. חיפשתי את זה בזמנו כשהעלו חידות זיהוי בצלילים ולא מצאתי.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר חברים, עם כל הכבוד לסדרת וולפנשטיין- זה לא המקום. אתם מוזמנים לפתוח בכיף דיון נוסטלגי על הסדרה, ככה לכבוד הסופ"ש. והנה עוד אחת:
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר זה דייב 1, היריות הצהובות האלה לא היו בשום משחק אחר ששיחקתי ;Dיפה, שקלתי בהתחלה להשים תמונה ללא יריה, אבל חשבתי שזה יהיה קשה מדי.אגב, התמונה מהשלב האחרון.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים ואני הייתי בן 8, זה היה ב-1985 אם אני לא טועה.גם "הטירה הנאצית 2" (בתמונה למעלה)עם ה-SS, היה מאוד מפחיד כשהוא היה מחפש אותך בכל החדרים ופתאום צץ לך משום מקוםואתה נלחץ אש. 8)המשחק בתמונה הוא הראשון (Castle Wolfenstein) יצא ב 1981.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2010 בשעה 14:28:09משחק האסטראטגיה הראשון ששיחקתי בו[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.