פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים kyrandia, איזה קלעד היום שאני שומע את הסאונדטראק זה מזכיר לי את שנות ה90 העליזות
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים לא ציפיתי שזה יהיה קשה מדי..בייחוד אם לקחת בחשבון את העניין שה"חידה" הקודמת שלי עוד לא נפתרה.. : בכל מקרה,משחק נהדר של WESTWOOD הגדולים..
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים זונו מישהו פעם אחת אמר שזה וירטואה פייטר לא?למרות שלא 1, לי זה נראה וירטואה פייטר 2
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מה לא ברור בתשובה שזה לא VIRTUA FIGHTER,לא 1 ולא 2,שניתנה אחרי הניחוש ההוא?הVIRTUAFIGHTER2 שרשום בשם הקובץ הוא הטעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אני לא התחשבתי בשם של הקובץ זה פשוט מה שנראה לי איזה עוד משחקים היו באותה תקופה שנראו ככה?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים פעם שהייתי משחק משחקים כאלה הייתי קורא באינטרנט פה ושם ויצא לי לראות את זה
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אתה מגלה משחקים כאלה לרוב רק במקריות או במקרה כמוני שיצא לי לבדוק על הרבה משחקים שקשורים לז'אנר שהייתי אוהב אני בטוח שביפן למשל, מלא שחקנים מכירים את זה הנה למשל אני אתן את התמונה הזאת, משחק שכמעט בחיים לא עשו לו פרסום למרות שיש מצב שאתה מכיר אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.