פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים LOOM הידוע בשבו העברי 'האורגים'. משחק מעולה. נו מה עם המשחק הראשון שלי? יאללה תמצאו אה, וזה אכן היה pushover - עכשיו נראה אם מישהו יודע איך קראו לו בארץ (או מישהו מספיק משועמם לחפש בגוגל, גם טוב).
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים pushover נקרא בארץ "נפלולי" היה גם עוד משחק עם הכלב הזה , רק שאני לא זוכר מה שמואגב , זה בעיקרון משחק פירסומי , כי הכלב שמופיע במשחק היה קמע של חברת חטיפים אנגלית
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר נו מה עם המשחק הראשון שלי? יאללה תמצאו נראה שלא מגלים, או שתתן רמז עבה או שתחשוף אותו. זהו את המשחק:
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר זה נראה כמו השלב ההוא מ Call of Duty 4. שלב הבונוס במטוס. נכון אבל ב-COD הגרפיקה יותר טובה מה ששולל. הטעיה שנוצרת מחיתוך של התמונה ושמירה באיכות jpeg.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים SVIW 3Dהולי שיט איזה נוסטלגיה..אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על המחשב..עריכה: הקדימו אותי :'(טוב,עדיין נוסטלגיה חמימה..
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אכן SWIV3D.... שעות של הנאה :-)לצערי אין פה סמיילי של מתנה אז במקום קבלו את זה במקום :-)חג שמח![attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים ואיך אני אדע שזה שי לחג הספציפי הבא עלינו לטובה?? תוסיף את ארבעת המינים : אגב,המשחק ההוא^ שם זה SIMON THE SORCERER 2. בוא נראה אם מישהו יודע באיזה משחק נהדר מדובר כאן:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.