עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שהמחירים יהיו פחותים ולא יותר ממה שהציגו עד עכשיו :P

• תגובות 2k
  • צפיות 185.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הARES הגירסה המשופרת של ה 5970 של asus מגיע עם 4GB זיכרון, כנראה יעלה כמו בית קטן אבל אין מה להגיד הוא יפיפה

מה שווה קרור כזה יפה כשהכרטיס במילא יושב עם הקרור למטה ככה שלא רואים אותו? ;D

פורסם

תהפוך את המארז :silly:

פורסם

תכין מערכת מראות שיראו את הכרטיס מכל זווית

אלוהים ישמור ממה אתם מתלהבים

פורסם

http://www.xbitlabs.com/news/video/display

/20100225062603_Lower_Cost_Fermi_Graphics_Processors_Due_in_the_Middle_of_the_Year_Nvidia.html

As a result, it is completely expected that Nvidia will tape out and release a new graphics processing unit (GPU) – some call it GF104 – for more affordable accelerators. It is a surprise that Quadro FX 6000-series will not feature the GF100, at least, based on the information provided by the CFO of Nvidia. Nvidia also confirmed that in Q2 – Q3 2010 graphics processors powered by Fermi architecture would become mainstream for the company.
The first graphics cards based on Fermi architecture are projected to become available in late March, 2010.
פורסם

hehe

והנה נזרקה לפח הלגיטימציה לקיום של המפלץ של אסוס

פורסם

לפי הבנצ'ים עד עכשיו הוא מפסיד ברוב הפעמים ל 4890... ככה שפה ל 5850 יש עוד קצת דרך...

פורסם

הוא יותר קרוב ל - HD5770 מאשר ל - HD5850 אבל אחרי OC הוא יכול לתת ביצועים קרובים מאד ל - HD5850.

פורסם

^ כיאה לסדרת HD5000.

אגב, מישהו נוסף נתקל במגבלה ב-OC ל-5770? (הכרטיס הוא של ידידה שיש לי פה לבדוק, ואני לא מסוגל להביא אותו מעבר ל-50Mhz יותר ב Clock Core, הדרייבר של NV פשוט לא מאפשר)

פורסם

דרייבר של NV לכרטיס של ATI?? נראה לי שהתבלבלת קצת... ;D

פורסם

אולי זה כרטיס מיוחד 5770 עם פרמי!

פורסם

הדרייבר של ATI* :facepalm::lol:

פורסם

זה האוברקלוק פשוט... OReeh מאבד את היציבות. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים