פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים שלום!אני רוצה להתקין מערך ראיד 0 משני דיסקים של WD CAVAIR BLACK 640 GB, כל אחד עם 32 MB קש.יש לי מחשב עם לוח אם EVGA N780I ובביוס יש אפשרות להתקין ראיד. השאלה היא האם זה טוב להשתמש באפשרות הזאת, והאם ביוס ריסט או CMOS ריסט יעשו לי בעיות עם המערך? אם אכן יהיו בעיות תמליצו לי בבקשה על כרטיס ראיד. עוד שאלה זה האם אפשר לעשות PARTITION בראיד, והאם זה נעשה באותה צורה כמו לדיסק קשיח בודד?ושאלה אחרונה... מה יהיה יותר מהיר, ראיד דרך לוח אם או דרך כרטיס ראיד?תודה רבה לכל העונים.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים קודם כל זה RAID/רייד. ולא ראידכרטיסי רייד זולים לא יתנו לך הבדל לעומת בקר המובנה של הלוח, ובקר יעודי מתחיל באזור ה1000+לגבי PARTITION, מבחינתך כשהרייד פעיל אתה רואה כונן אחד. אפשר לעשות איתו כל דבר בדיוק כמו כונן בודד רגילמה יותר מהיר? רייד דרך בקר ב99% מהזמן למרות שגם רייד בלוח הוא לא גרוע עד כדי כך
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר תודה על התגובה מהירה, שאלה אחת נשארה פתוחה. מה יהיה אם אני מגדיר רייד בביוס ועושה אחר RESTORE DEFAUL SETTINGS \CMOS RESETזה חשוב לי כי אני קצת משוגע על האוברקלוק וכשמשעמם לי אני מנסה כל מיני קומבינציות עם זכרון וFSB ולפעמים צריך CMOS RESET או BIOS RESTORE DEFAULTS.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים זה אמור להישאר אלא אם כן דופקים משהו כי זה לא בדיוק נמצא בביוס אלא בתת מערכת משלו (לפחות באינטל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.