עבור לתוכן

מה עדיף : מעבד אינטל P8800 עם כרטיס וידאו Nvidia 9500M או P9700 עם Nvidia 9400M

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אני קונה מחשב dell studio xps 13.3 inch באתר של דל, ועושה לו קוסטומיזציה. שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache).

לכן אני נאלץ לבחור בין לקחת כרטיס מסך חזק יותר עם מעבד חלש יותר או לחילופין מעבד חזק יותר עם כרטיס מסך חלש יותר

השאלה מה הייתם מעדיפים, את המעבד החזק יותר של אינטל שקיבל ביקורות טובות לפי מה שידוע לי עם הכרטיס וידאו הנ"ל או להשקיע יותר בכרטיס מסך

המחשב ישמש אותי לעבודות משרדיות וגם לניגון וידאו ברזולוציה HD של 720p ו 1080p וכו'.

תודה מראש

מיכאל

פורסם

שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache).

זה אחת היציאות היותר הזויות שיצא לי לראות כאן. מה הקשר בין מחט לתחת? מה קשור הCACHE של המעבד לכרטיס המסך? הבעיה היחידה שיכולה להיות היא עם גופי הקרור, שכמובן גדלים ככל שגדל ההספק של כל רכיב.

בכל מקרה, לעבודה משרדית וסרטים באמת שאין לך סיבה לקחת כרטיס מסך חזק יותר מ4500 מובנה, ומעבד חזק יותר מכפול ליבה בסיסי.

פורסם

אני מסכים שלצרכים שציינת אתה לא צריך כרטיס מסך או מעבד כלכך חזקים.

אתה יכול להסתפק ב-9400M ובמעבד P7350 או לכל היותר P8600.

פורסם

כל עוד לא ציינת משחקי 3D כבדים / תוכנות 3D כבדות בשימושים, אין שום משמעות לכרטיס המסך החזק יותר, אז עדיף המעבד החזק יותר.

סביר גם שכך גם תהנה מחיי סוללה קצת יותר ארוכים, ומחשב פחות מתחמם. למרות שכך או כך, מכל מה שידוע לי על ה-XPS 13, תצפה לתנור קטן שיחמם אותך בלילות החורף הקרים. :)

פורסם
  • מחבר

אני רואה שיש פה אחדות בתשובה

תודה לכולם, עזרתם לי מאד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים