פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אהלן חבריםאני קונה מחשב dell studio xps 13.3 inch באתר של דל, ועושה לו קוסטומיזציה. שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache). לכן אני נאלץ לבחור בין לקחת כרטיס מסך חזק יותר עם מעבד חלש יותר או לחילופין מעבד חזק יותר עם כרטיס מסך חלש יותרהשאלה מה הייתם מעדיפים, את המעבד החזק יותר של אינטל שקיבל ביקורות טובות לפי מה שידוע לי עם הכרטיס וידאו הנ"ל או להשקיע יותר בכרטיס מסךהמחשב ישמש אותי לעבודות משרדיות וגם לניגון וידאו ברזולוציה HD של 720p ו 1080p וכו'.תודה מראשמיכאל
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache). זה אחת היציאות היותר הזויות שיצא לי לראות כאן. מה הקשר בין מחט לתחת? מה קשור הCACHE של המעבד לכרטיס המסך? הבעיה היחידה שיכולה להיות היא עם גופי הקרור, שכמובן גדלים ככל שגדל ההספק של כל רכיב.בכל מקרה, לעבודה משרדית וסרטים באמת שאין לך סיבה לקחת כרטיס מסך חזק יותר מ4500 מובנה, ומעבד חזק יותר מכפול ליבה בסיסי.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אני מסכים שלצרכים שציינת אתה לא צריך כרטיס מסך או מעבד כלכך חזקים.אתה יכול להסתפק ב-9400M ובמעבד P7350 או לכל היותר P8600.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים כל עוד לא ציינת משחקי 3D כבדים / תוכנות 3D כבדות בשימושים, אין שום משמעות לכרטיס המסך החזק יותר, אז עדיף המעבד החזק יותר. סביר גם שכך גם תהנה מחיי סוללה קצת יותר ארוכים, ומחשב פחות מתחמם. למרות שכך או כך, מכל מה שידוע לי על ה-XPS 13, תצפה לתנור קטן שיחמם אותך בלילות החורף הקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.