עבור לתוכן

אוניברסיטה פתוחה בזמן הצבא-אפשרי?

Featured Replies

• תגובות 70
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בידע קודם מומלץ זה אומר שאני צריך לעשות קורס נוסף לפני הקורס שאני רוצה כדי שלא יהיו לי פערים?

פורסם

כדאי, רצוי ומומלץ שתתחיל מאחד מקורסי המבוא, שאין להם דרישות קדם בכלל. בכל מקרה, דבר עם יועץ אקדמי. הוא יענה על כל השאלות האלה הרבה יותר טוב מאיתנו.

פורסם

אני מבקש את תשומת הלב שלכם לרגע - קבלו ח"ח על איפוק. :yelclap: - אוקיי, תמשיכו :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחח

דרך אגב,כמה זמן לפני תחילת הסמסטר צריך להירשם?חודש-חודש וחצי לפני זה מספיק?

פורסם

תגיד, חן, עיניים יש לך? אם כבר היית באתר של הפתוחה, כל כך קשה לבדוק על הדרך את נהלי (וזמני) ההרשמה?

לא יודע איך זה בפתוחה, אבל ב"סגורות" ההרשמה היא לרוב באזור החצי שנה מראש.

פורסם

רק שתדעו אפשר גם להרשם יום לפני... אם הייתי מאמין לכל מה שכתוב על הדפים או בודק באתרי אינטרנט אז בכלל לא הייתי הולך ומצליח להתקבל לאוניבריסטה ו3 מכללות שונות

תתקשר אליהם ואז תבוא אליהם ליעוץ ואז לפי הבגרות שלך או הפסיכו תלוי מה יש לך הם יגידו אם אתה צריך איזה קורסים לפני הלימודים או לא

אני מנחש שלאוניברסיטה הפתוחה בכלל אין דרישות מקדימות נכון?

פורסם
  • מחבר

נכון,אין להם דרישות מקדימות לא בגרות ולא פסיכומטרי

יעוץ אקדמאי צריך לעשות בכל מקרה?

כדאי לעשות תואר או אפילו חלק מתואר בזמן הצבא,או שהראש בזמן הצבא לא ממש מצליח להתרכז בלימודים?

פורסם

אנחנו אמורים לדעת?

זה משתנה מאדם לאדם. יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא.

פורסם

אני ועוד הרבה חברים בבסיס ניסינו את זה כי יש לנו תנאים די מתאימים ללימודים בפתוחה.

זה באמת תלוי בכמה יהיה לך כח להשקיע בזה.

לרב החברים שלי ולי לא היה זין להמשיך עם זה בצבא כי זה פשוט קשה מדי.

לא מבחינת מחסור בזמן אלא יותר מהבחינה שאין לך כח לשבת על התחת וללמוד אחרי יום בצבא.

ואז אתה מוצא את עצמך לומד בסופ"ש וזה הדבר הכי מבאס בעולם בערך.

אני לא אומר שזה לא אפשרי וזה אפילו לא כזה קשה אם יש לך כח לזה.

הדרך היחידה שלך לגלות אם תסתדר עם זה היא לקחת קורס אחד וזה יהיה המדד הכי טוב שלך להמשך הלימודים בצבא.

פורסם

שמע אם אתה עושה 5-9 לדעתי תתחיל ללמוד עוד בצבא

יש לך פול זמן ללמוד ואל תתחיל ללמוד את כל הקורסים עכשיו..קח את הזמן קורס אחד אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים