עבור לתוכן

חיבור PS3 לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים,

וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N,

יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה?

תודה

פורסם

אתה צריך למצוא נתב N שתומך במצב קליינט\ברידג'

פורסם
  • מחבר

אתה צריך למצוא נתב N שתומך במצב קליינט\ברידג'

זה הפתרון הכי זול?

זה די יקר....

פורסם

אם הבנתי אותך נכון ואתה רוצה שה-PS3 יעבוד אלחוטי בקצב של N אז אין ברירה אחרת. אתה יכול להוסיף עוד ראוטר פשוט של G, למרות שאני לא יודע עד כמה טוב יעבדו רשת N ו-G במקביל, אני מתאר לעצמי שלא משהו.

פורסם

N הוא שכלול של G ולכן הוא תומך בו אחלה ואפילו מאד מאד אחלה מנסיון אישי.

פורסם
  • מחבר

כעקרון היום אני עם הנתב N ולמרות שאין לי מכשיר קולט N אם אני מפעיל על N_G_B הקליטה הרבה יותר טובה במכשירי G,

סבבה מצאתי את הנתב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581

הוא גם לא הרבה יותר יקר מכרטיס רשת N והוא יכול לשמש כקליינט,

אמור לעשות את העבודה נכון?

פורסם
  • מחבר

מה זה כבל רשת מוצלב? זה יכול להיות פתרון?

פורסם

הנתב הזה בהחלט יכול לעשות לך את העבודה.

כבל רשת מוצלב הוא .. נסביר משהו קודם.. בכרטיסי רשת יש שני זוגות של חוטים שכל זוג מיועד לשימוש של שליחת או קבלת מידע.

בד"כ מכשיר מרכזי כמו סוויטש מקבל חבילות מידע מהמחשב ומבצע את ההעברה של החבילות למחשב המתאים ומנהל את כל הקטע של קבלת ושליחת המידע מול המחשב.

כבל רשת מוצלב הוא כבל שקצה אחד שלו של שליחת מידע מחובר לקצה השני של קבלת המידע וגם לכיוון השני...

הוא משמש בד"כ לחיבור של שני מחשבים באמצעות כבל בלבד.

פורסם
  • מחבר

תודה,

נתקלתי בפתרון של לעשותצ גשר בין שני המתאמים אלחוטי והחוטי במחשב ככה שאת האלחוטי מחברים לנתב בחדר השני ואת החוטי לPS3 ועם הגישור ביניהם ניתן לגלוש והכל עובד מצויין ניסיתי

תודה לעוזרים

פורסם

היית צריך להסביר את עצמך יותר טוב, זה נראה בהתחלה שביקשת שה-PS3 יעבוד אלחוטי בקצב N.

פורסם
  • מחבר

היית צריך להסביר את עצמך יותר טוב, זה נראה בהתחלה שביקשת שה-PS3 יעבוד אלחוטי בקצב N.

הוא באמת יעבוד ככה אלחוטי בN...

פורסם

לא אם אתה מחבר כבל מוצלב הוא לא יעבוד אלחוטי בכלל...

אל = לא ==> אל חוטי = ללא חוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים