עבור לתוכן

קבוצת רכישה למחשבי ASUS בעלות מוזלת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך.

ובמידה ומישהו מעוניין במחשב

אלו המחירים לקבוצה.

1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה

1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה

1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה

S101H בעלות 2329 ש"ח

K501J-432 בעלות 2949 ש"ח

K501J-643 בעלות 3899 ש"ח

תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום.

אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין.

http://asusgroup.bon.co.il

לפרטים במייל: kvutzat.rechisha@gmail.com

פורסם

מצויין

:xyxthumbs:

כמה אנשים כבר נרשמו?

פורסם

קבוצות רכישה הן עניין מבורך.

לצערי הדגמים המוצעים הם חלשים וגם אחרי הנחה יקרים מדגמים טובים יותר של חברות מתחרות.

גם הטווח הוא די מצומצם, מצד אחד מחשבי מיני שיכולים להיות קטנים מדי ומהצד השני מחשבי 15.6 שלרוב הם גדולים מדי וכבדים.

האם אתם בחרתם את הדגמים או שהיבואן בחר אותם כי הוא לא מצליח למכור אותם?

לפי דעתי היה מקום למחשב עם מסך 14 או 13.3 ומפרט קצת יותר רציני.

בכל אופן בהצלחה לכם מקווה שתגיעו ל70 קונים.

פורסם

יוזמה מבורכת.

הייתי בשמחה מצטרף כדי לקנות את ה-1005HA עם התיק, אבל באותו מחיר השגתי את המחשב בארה"ב יחד עם תיק וזכרון 2 ג'יגה, והכי חשוב עבורי-חלונות באנגלית

לקודמי-ברור שאלה מחשבים שהם כנראה פחות נמכרים, אחרת ליבואן לא היה טעם לעשות עסקה כזו. בסופו של דבר, אף אחד לא עושה עסקה בידיעה מראש שהוא יפסיד מזה משהו, ולכן לא סביר שהוא יעשה עסקה במחיר הפסד

פורסם

70 מחשבים ????

אתה רציני ?? בשנה הוא לא מוכר כמות שכזו !!!.

בכל מקרה שהיה בהצלחה.

פורסם

^^^

כמה שטויות אתה יכול לכתוב?

מדובר על יבואן רישמי של ASUS...

כל מה שאתה רואה בחנויות, או לפחות הרוב, בא ממנו...

פורסם
  • מחבר

יש כבר 21 מחשבים רשומים, אנחנו בדרך הנכונה.

פורסם

אתם מדברים שטויות, במקרה אני עובד בחנות מחשבים והEEE החדשים נמכרים כמו לחמניות חמות בבצורת.

ליבואן שווה כי זה אותו המחיר שהוא מוכר לחנויות.

המחשבים הגדולים באמת פחות שווים. לדעתי קר ה1005HA ממש שווה קנייה פה.

ה11.6 גם נחמד. רק שימו לב שבשביל להגיע לביצועים של הנטבוקים הרגילים אתם חייבים להיות מחוברים לחשמל ולעשות אוברקלוק ל 1.7 (לבחור super high performance).

בהצלחה לכולם.

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים שטויות, במקרה אני עובד בחנות מחשבים והEEE החדשים נמכרים כמו לחמניות חמות בבצורת.

ליבואן שווה כי זה אותו המחיר שהוא מוכר לחנויות.

המחשבים הגדולים באמת פחות שווים. לדעתי קר ה1005HA ממש שווה קנייה פה.

ה11.6 גם נחמד. רק שימו לב שבשביל להגיע לביצועים של הנטבוקים הרגילים אתם חייבים להיות מחוברים לחשמל ולעשות אוברקלוק ל 1.7 (לבחור super high performance).

בהצלחה לכולם.

גם ה 1101HA בכמעט 250 שקל פחות... זה המחשב שאני רוצה לקנות.

פורסם

תומר/דור או איך שקוראים לך, חבל שאתה משתמש בשם אחר בכל מודעה שאתה פותח

http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=258284

שאלה שאשמח אם תוכל לבדוק מול רונלייט, בדגמים שהצעת, לאיזה דגמים יש סוקט של סים, וסוקט למודם סלולרי?

אני שואל זאת, מאחר שמדובר על סדרות במה שהצעת, ולא תתי דגמים שדרכם אפשר לדעת במדוייק אם יש או אין.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא כל המחירים מדהימים.

הנה לדוגמא סתם עסקת מכירה קבוצתית בוואללה של 1005 במחיר של 1690 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119

לדעתי אפשר ללחוץ יותר.

אני גם יודעת על הצעות בסביבות ה-1600 לאותו המחשב.

לגבי העסקה של ה - 1101 - שם זה דווקא מעניין... אבל צריך לזכור שהוא מחשב כבד יותר (בגלל שהמסך שלו גדול יותר).

שלום לכולם,

שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך.

ובמידה ומישהו מעוניין במחשב

אלו המחירים לקבוצה.

1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה

1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה

1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה

S101H בעלות 2329 ש"ח

K501J-432 בעלות 2949 ש"ח

K501J-643 בעלות 3899 ש"ח

תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום.

אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין.

http://asusgroup.bon.co.il

לפרטים במייל: kvutzat.rechisha@gmail.com

פורסם

לא כל המחירים מדהימים.

הנה לדוגמא סתם עסקת מכירה קבוצתית בוואללה של 1005 במחיר של 1690 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119

לדעתי אפשר ללחוץ יותר.

אני גם יודעת על הצעות בסביבות ה-1600 לאותו המחשב.

לגבי העסקה של ה - 1101 - שם זה דווקא מעניין... אבל צריך לזכור שהוא מחשב כבד יותר (בגלל שהמסך שלו גדול יותר).

חבל ששכל זה לא הצד החזק שלך.

בלינק שהבאת מדובר על מכירה אישית, ולא מכירה קבוצתית, והמחיר הוא החל מ1699, כלומר הסיכוי להוציא אותו ב1800 הוא קטן מאוד.

אז ההמצאה של הצעות בסביבות ה1600, שזה מתחת למחיר ההתחלתי של המכירה נשמעת כשטות גמורה.

פורסם

חבל ששכל זה לא הצד החזק שלך.

דנדן, תרגיע. אפשר לומר אותו דבר בלי עלבונות ישירים.

פורסם

תמיד אפשר, אבל יש אנשים שחושבים שהם מבינים יותר מכולם, וממציאים שטויות רק בשביל לפגוע באנשים אחרים...

אז במקרים כאלה עדיף להיות בוטה ככה האדם הזה יבין שמקומם של אנשים כאלה הוא לא בפורום הזה.

במיוחד כשמדובר על משתמש שזו ההודעה הראשונה שלו, וכנראה שהוא מושתל של WALLASHOPS...

פורסם

תמיד אפשר, אבל יש אנשים שחושבים שהם מבינים יותר מכולם, וממציאים שטויות רק בשביל לפגוע באנשים אחרים...

ולמסקנה הזו הגעת אחרי אנליזה פסיכולוגית מדוקדקת של המשפט וחצי שהיא כתבה?

לי זה נראה תמים לחלוטין. לא היה פה שום ניסיון לגרום למישהו לרכוש ב-WSHOPS, זה סתם הובא כדוגמה, אולי לא הכי מוצלחת.

אז במקרים כאלה עדיף להיות בוטה ככה האדם הזה יבין שמקומם של אנשים כאלה הוא לא בפורום הזה.

גם אני בוטה לפעמים, אבל אתה פה על הגבול של מה שבפורומים מסוימים היה מזכה אותך באזהרה. כל מה שביקשתי הוא למתן מעט את הביטויים. זו לא פעם ראשונה שאני רואה אותך מגיב ככה, ולכן אני מעיר. אם זו טקטיקה מכוונת שלך, כפי שאתה מציג את זה, אז אני מבקש לשנות אותה.

תאמין לי, שיש מספיק אנשים בHWZONE שעונים להגדרה שלך מלמעלה, ושאני באופן אישי הייתי מת לא לראות כאן לעולם, אבל כל עוד הם לא מפרים את החוקים, הם פה.

במיוחד כשמדובר על משתמש שזו ההודעה הראשונה שלו, וכנראה שהוא מושתל של WALLASHOPS...

אם אתה חושב שמישהו הוא מושתל/בעל עניין, תדווח לאחראים, והם יבדקו/יטפלו. במקרה הזה, אני לגמרי לא משוכנע שזה המצב. כמו שאמרתי, זה ממש לא נראה כמו פרסומת ל-WSHOPS. אם כן, בסופו של דבר עולים על משתמשים כאלה די מהר ואז הם עפים, אל דאגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים