עבור לתוכן

הצבא ההומני בעולם

Featured Replies

פורסם

בושה וחרפה שמכונת הרצח הזאת ניסתה לפגוע בבחורה תמימה שסיכנה את חייה כדי שהאמת תצא לאור.

פורסם

גם אם זה היה פוגע לה בראש יש לה אחלה קסדה.

ונראה שהחומר הזה לא כזה מסוכן אם אפשר לבצע שידור חי תוך כדי, אני ממליץ להם לחזק את הריכוז :cool2:

פורסם

חבל שלא פגע בה בול.למה נונים לה להכנס לארץ בכלל?אני מתערב איתכם שלא היו נונים לכתב ישראלי להכנס למדינה שנחשבת מדינה עויינת-אם המצב היה הפוך.

בכלל התושבים בישובים האלה הם אנשים דפוקים לגמרי. אנשים(או יהודים)אבודים אני קורא להם.הנומנורים השחורים.

ואיפה ליברמן שצריך אותו?

פורסם

כ"כ ברור שהכתבה הזאת ממש לא אובייקטיבית.

ברגע שהכתבת הסירה מעליה את כובע העיתונאית והתחילה להביע את דעתה האישית הכתבה הזאת שווה ל***.

ואם באמת נורתה אש חיה במקום בו הפקודה אומרת שאסור, המפקדים שהיו אחראים לכך צריכים לתת דין וחשבון.

גם צדוק יחזקאלי נפגע בגיאורגיה במהלך הקרבות מול רוסיה, ויחד איתו היו עוד עיתונאים רבים שנפגעו ואף נהרגו.

באף מקום בעולם לא נשמע העליהום הציבורי של אזרחי רוסיה נגד הצבא הלא מוסרי שלהם. רק במדינה שלנו.

ואם באמת הם היו רוצים לפגוע בכתבת הזאת והצוות שלה, תאמינו לי שהם היו פוגעים בה.

ואם זה היה הצבא הרוסי היו יורים שם בכל העיתונאים ובכל האזרחים בלי חשבון.

פורסם

עוד לא נולד הכתב האובייקטיבי

פורסם

כן, אבל יש גבול לשקר.

רואים מאחורה בבירור, את חיילי צה"ל נסוגים עם מגנים בעוד הם

מותקפים ע"י ההמון באבנים, זה פשוט מופיע בצילום שמאחוריה

בעוד שהכתבת הזאת משקרת למצלמה במצח נחושה ומתארת

מצב שיקרי לחלוטין.

פורסם

כן, אבל יש גבול לשקר.

רואים מאחורה בבירור, את חיילי צה"ל נסוגים עם מגנים בעוד הם

מותקפים ע"י ההמון באבנים, זה פשוט מופיע בצילום שמאחוריה

בעוד שהכתבת הזאת משקרת למצלמה במצח נחושה ומתארת

מצב שיקרי לחלוטין.

זה לא באמת מפתיעה אותך, נכון?

פורסם

מה שאותי הצחיק זה הכתבת שכל הזמן מדברת על "חומה" כשהתמונות מראות גדר די מצ'וקמקת... מנפלאות הפוסט-מודרניזם.

פורסם

סתם טיפשה.

כתבת אל ג'זירה, אז מה היא תגיד?

פורסם

אבל זה אל ג'זירה, מה ציפיתם, זה בערך כמו המקבילי של FOX אצל הערבים.

ואגב, זה הדבר הכי קרוב למתון שאתם תשמעו מהם. תגידו תודה שזה לא אל מנאר.

אל תתנו לזה שזה באנגלית לבלבל אותכם.

פורסם

העיניין הוא שכדי למשוך את דעת הקהל ולהטעות בליכאורה דיווח אובייקטיבי הם מכסים את ההסטה ואת הדיווח החד צדדי והכוזב במבטא ארופי ( בריטי במקרה הזה מפני שהבריטים ידועים במוסר הליכאורה גבוהה שלהם ) כלומר עד לא מזמן היית יכול לשמוע את אותו דיווח אבל במבטא ערבי כבד שנשמע מגמתי , אבל כדי להיפתח אל העולם ובמלחמת התעמולה הם החליטו להשתמש בכיסוי בעל המיבטא הבריטי , הם שונאי ישראל אותו דבר וברגים במכונת התעמולה האנטי ישראלית ומחרחרת הריב במזרח התיכון , סתם מזכיר לי , היום דיברתי עם בחור ערבי שהוא איש מוסלמי מאמין , הוא אומר שהאדמה הזו ארץ ישראל ניתנה לעם ישראל , אין לו בעיה עם זה , שהוא בתור מוסלמי מאמין קורא בקוראן שמשה רבינו הוציא את עם ישראל ממיצריים והביא אותם לארץ ישראל , הוא טוען גם שאלו שאומרים אחרת הם עבריינים של הדת המוסלמית ,חח אמרתי לו שגם אצלנו בדת זה גם קורה ( טרולרוני אל תגיב זה לא הנושא ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים