פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בההאם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצואתודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מה הבעיה להשתמש באקסל?כלומר... לעשות עמודה של שעות ושל מקצועות ושורה של הימים...או שלא הבנתי למה אתה מתכוון...
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר אני לא כזה בקיא בתוכנה וזה יקח הרבה זמן לכן רציתי לדעת אם יש כבר תבנית מוכנה שאפשר פשוט להזין לתוכה את הנתונים.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים באיזו אוניברסיטה אתה לומד? בחלקן יש אתרים שעוזרים לך לבנות את מערכת השעות.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים אני לא כזה בקיא בתוכנה וזה יקח הרבה זמן לכן רציתי לדעת אם יש כבר תבנית מוכנה שאפשר פשוט להזין לתוכה את הנתונים.מצבך לא טוב, ממולץ שתכיר את התוכנות הבסיסיות הללו כיוון שתצטרך להשתמש בהן בלימודיך, הכנת המערכת שעות תהיה תרגול טוב.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים תכלס. אתה מתחיל תואר ולא יודע איך לבנות טבלה באקסל? אתה בבעיה מאוד מאוד קשה. בשיא הרצינות.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר קצת נסחפתם אני יודע לעבוד עם התוכנה ברמה הבסיסית אני לא יודע ליצור נוסחאות וכדומה אבל זה נלמד בעתידפשוט שאלתי אם יש תבנית מוכנה שאפשר לעבוד איתה בכל מקרה בסוף הלכתי על הדרך הקשה אז תודה על העזרה
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים בבן גוריון זה בשלבי הבטא, אבל עדיין, תנסה http://www.tsegal.net/course/ נחמד הדבר הזה חבל שהוא לא עובד כל כך טוב עם הקורסים בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.