עבור לתוכן

בעיות בצורב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב כי הצורב שלי נשרף.

צרבתי דיסקים על הצורב והמקסימום זמן שהוא צרב זה היה 5 דקות לא יותר. בזמן האחרון זה הגיע למצב כזה שהצורב כל הזמן נתקע, ומגיע ל20 דקות ואפילו לא מסיים את החצי, לפעמים גם היה נתקע על אחוז מסויים ואז המחשב היה פשוט עושה ריסטרט - חשוב לציין שלא נגעתי במחשב וכיביתי את כל התוכנות. את המפרט תוכלו לראות בצד.

עכשיו הצורב נדפק נראלי, הוא לא קורא דיסקים בכלל, אז איך אפשר לצרוב? הנורה עדיין מהבהבת אם זה עוזר במשהו אבל הוא לא קורא דיסקים שום דיסק - ניסיתי על מחשבים אחרים והם עבדו. האם יש משהו לעשות? לבדוק איכשהו כדי לדעת בוודאות שהוא הלך?

עכשיו הכי חשוב לי זה לדעת מה גרם לזה, מה שהצגתי בפניכם זה מה שקרה הצורב פשוט הגיע למצבים שהוא סתם נתקע.. בפעם הראשונה זה היה שדיברתי במסנג'ר והייתי באינטרנט תוך כדי אבל אחרי הפעם הזאתי הפסקתי כי ראיתי שהוא עשה ריסטרט, אך למרות זאת הוא עדיין המשיך להיתקע ולעשות ריסטרט - שזה מה שגרם להריסתו כנראה. עכשיו מה הסיבות שיכולות להוביל למצב כזה שהצורב נתקע ועושה ריסטרט?

דבר נוסף בקשר לצורב שלא שלי זה צורב של אחי, אני צרבתי 2 דיסקים שהצריבה הייתה COPY DISK עכשיו רציתי לדעת למה זה לא נותן לי לצרוב פעם שלישית מדיסק לדיסק - כמובן דיסק אחר, זה רושם לי There is not enough space at in image או משהו כזה.. ועכשיו יש שמה בצריבה לשונית של Image ויש קובץ ששוקל 3.5 ג'יגה, זה קשור לזה? כי הדיסק בוודאות ריק ובוודאות אפשר לצרוב עליו ויש מקום, אני מנסה לצרוב 4.1 ג'יגה על דיסק של 4.5, ניסיתי להחליף פעמיים דיסק וזאתי לא הבעיה.

תודה רבה מראש וסליחה על החפירה.

פורסם
  • מחבר

שלום לך

וואחד חפירה :lol:

" בן כמה " הצורב הבעייתי ? אם מעל לשנתיים - סביר להניח שעשה את שלו :kopfpatsch:

למה הוא התקלקל ? - ימבה סיבות, הגיל, ניסיון לצרוב אוברברן ( OVERBURN ) שכשל,

ועוד הרבה דברים, לא נראה לי שזה קריטי למה.

תכין 120 ש"ח. :o

:xyxthumbs:

קודם כל תודה רבה כן.

אבל לא נראלי שהגיל קשור כי לא צרבתי במשך כל השנה וחצי שהוא היה אצלי אפילו פעם אחת רק בחודשים האחרונים התחלתי לצרוב פעם ב... כמה דיסקים. אני בוודאות יכול להגיד לך שהצורב לא צרב יותר מ15 דיסקים, אז כאילו למה הוא הלך בדיוק? לא אכפת לי לקנות צורב חדש ב120 ש"ח זאתי לא הבעיה, הבעיה היא לדעת בוודאות שהצורב הלך - שאני לא אזרוק צורב שעובד, ומה גרם לכך.. הריסטרטים באמצע הצריבה?

מה בנוגע לשאלה השנייה(עם הצורב של אחי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים