עבור לתוכן

מחפש נתב חודר ממ"ד עד 500~ ש"ח + מה ידוע לכם על LEA � NetPlug 85+

Featured Replies

פורסם

ה-6204WG (ולא ה-WGL) הוא סוס עבודה ובמחיר של פחות מ-200 שקל קשה לטעות איתו. אם התקציב שלך הוא סביב 500 שקל אני חכול להמליץ לך על נתבים בתקן N שיאפשרו לך טווח אלחוטי רחב יותר.

פורסם
  • מחבר

תקן N בעוד שיש לו טווח רחב יותר אומר שאני צריך כרטיסי רשת שמתאימים והיות ששני ה"חברים" הנוספים ברשת הם laptop ו PS3 אין סיכוי שזה יקרה,

אני גם לא מאושר מכל מיני פתרונות כמו access points ולכן אני דוגל בתקן G, בנתיים יש קונצנזוס בפורום ואם אני לא שומע אחרת אז מחר נעשה את הקנייה, תאחלו לי בהצלחה..

זה הזמן להציע דגמים מתחרים שעונים על כל התנאים בתקן G בטווח המחיר אם אין מתחרים אז כנראה שיש כאן סוס מנצח (סליחה על הקלישאה)

פורסם

הסקת המסקנות שלך חפוזה משהו. נתב בתקן N עובד בלי בעיה עם כרטיסי רשת בתקן G. נתב תקן N מול כרטיס בתקן G יתן ביצועים וטווח טובים יותר מנתב בתקן G מול כרטיס בתקן G. כיוון שהתקציב שלך הוא גדול אפשר להציע לך נתב N כמו ה-DIR-615 של DLINK או ה-6524 של EDIMAX. נתב בתקן N יכול להקטין את הסכוי שתצטרך להשתמש ב-AP.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה צודק, ידעתי שנתב תקן N עובד עם מכשירים עם כרטיס רשת תקן G לא ידעתי שהוא טוב יותר מנתב תקן G,

כלומר ההשערה היתה שלא ניתן לנצל את פוטנצייאל ה N ללא כרטיס תומך.

השאלה אם הוא עובד יותר האם זה שיפור משמעותי בהתחשב בעובדה שאני לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב (או בכלל) כרטיסים שתומכים בתקן N.

הוא משמעותית יקר יותר אני מניח שזה לא גורר לוגית שהוא משמעותית טוב יותר.

אם זאת אם השיפור הוא אכן משמעותי מספיק כדי לתת סיכוי לחדור את שיריון הממ"ד אני מוכן לשמוע המלצות, מה הטוב ביותר שעונה על כל הדרישות, האם גם כאן יש קונצנזוס כמו על נתבים בתקן G או שכאן הדעות חלוקות.

אני מעדיף לא יותר מידי אופציות, כלומר באמת לצמצם לדילמה של השניים הטובים ביותר (אם יש שניים) עם הפלוסים והמינוסים שלהם אחרת הבחירה שלי תהיה קשה ואני חפרן ופרפקציוניסט כמו שאתם רואים אז אנא, עזרו לחפרן במצוקה.

פורסם
  • מחבר

המלצות מישהו ?

אני באמת הייתי רוצה לקנות את הנתב היום

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, אחרי כל החפרנות בסוף קניתי אתמול את הנתב edimax BR-6204WG ואני מאוד מרוצה.

קינפוג פשוט וקל יחסית הכל עובד חלק, למרות שהוא בממד הוא משדר יפה וגם ה PS3 וגם הלפטופ שלי קולטים אותו סבבה לגמרי,

הורדות של טורנטים עובד סבבה (אחרי פתיחת פורטים) ובקיצור money well spent אז תודה על ההמלצות.

פורסם

ראשית -- תתחדש. דבר נוסף, לאחר הדעה השלילית הראשונית שהיתה לך על EDIMAX, בעיקר עקב שמועות ששמעת, אני שמח שאתה מרוצה מהרכישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים