עבור לתוכן

מחפש נתב חודר ממ"ד עד 500~ ש"ח + מה ידוע לכם על LEA � NetPlug 85+

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי נמצא בממ"ד ואין לי כל כוונה להעביר אותו למקום אחר או להתחיל להעביר עם כבלים ארוכים נתב אלחוטי אל מחוץ לחדר כדי שתהיה קליטה.

ידוע לי שאין שום הבטחה ששום נתב יעבוד כמו שצריך, ואם זאת:

המחשב שלי מחובר כרגע לרשת דרך בזק, מהירות 1.5 מגה (למרות שאני אשמח שיהיה נתב שתומך גם בהוט אם אני יחליט לערוק)

תכונה חביבה נוספת: זיהוי מדפסת ברשת האלחוטית.

אני מעוניין לארגן רשת ביתית שתכלול את המחשב שלי + מחשב נייד + playstation.

אני שולל רשת חוטית רק כי אין לי כוונה להעביר חוטים בכל הבית.

שמעתי על נתבים חזקים יותר משהו שנקרא MIMO אם אני לא טועה, אבל הבנתי שזה לא רלוונטי לי כי זה דורש כרטיס רשת מיוחד (מה שלא יהיה ב PS3 שלי ואין לי כוונה לקנות לנייד)

בקיצור מחפש נתב טוב ואמין.

אגב מה ידוע לכם על LEA NetPlug 85+

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526&perur=

פורסם
  • מחבר

חברים כבר כמה ימים השאלה נמצאת בפורום ואין אף התייחסות.

האם יש למישהו מידע שיכול לעזור או שאני יכול לזנוח את הרעיון.

פורסם

קורה שלא שמים להודעה מסיבה מסויימת.

בכל מקרה יש לך כמה אופציות.

אתה יכול או לקנות נתב אלחוטי שאמור להיות חזק ובעל טווח שידור חזק \נתב עם אנטנה להסדרת אות השידור.

ויש עוד אופציה של לקנות נתב אלחוטי ויחידת נקודת גישה אלחוטית שתשמש כמכגבירת אות ולשים אותה מחוץ לממ"ד ככה שהיא תתווך בין הנתב שבתוך הממ"ד לשאר הבית.

יש לך כרגע נתב כל שהוא או רק מודם?

לאדימקס יש נתב בתקן G הוא BR-6204WG או BR-6204WLG זה כמעט אותו הדבר ואין הבדל במחיר ביניהם.

האופציה השניה זה נתב בתקן N של אדימקס BR-6424N.

לכל אלה המוזכרים יש גם 4 יציאות חוטיות מלבד האלחוטי.

רק שבשביל שכל מכשיר יצטרך כרטיס שתומך בטכנולוגית N אבל במידה ולמשל תרצה לחבר את זה לפלייסטיישן אלחוטית תצטרך לקנות לו איזה שהיא נקודת גישה אלחוטית או נתב בעל יכולות שימוש במצב CLIENT ושהם יהיו בשבילו בתור מגשרים בין הרשת האלחוטית לחיבור החוטי שלו.

פורסם
  • מחבר

אין לי אף נתב כרגע, ואני לא רוצה פתרונות מורכבים או משהו יקר במיוחד, שלא לדבר על דברים שיסתובבו לי בכל הבית.

ככה שמשהו שדורש כרטיס N נראה לי לא יעבוד בשבילי.

המלצות על נתבים סבירים בטווח המחיר יעשו את העבודה.

אגב מה לגבי העברת אינטרנט על החשמל ? יעיל ?

פורסם

בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט אתה צריך בכל מקרה נתב... אז נתב של אדימקס כמו ה BR-6424N הוא אחלה בשביל הדבר הזה.

לגבי העברת חיבורי רשת על גבי החשמל זה סבבה והכל אבל מאד יקר.

ובכל מקרה תצטרך נתב גם אם תעביר את זה על גבי החשמל.

אצלי בבית העברתי בתעלות קיימות כבלים של רשת וזה די סבבה.

יעלה לך יותר זול להביא בן אדם שיעביר לך כבלים מנקודה לנקודה.

בכללי אתה יכול ללכת על נתב של אדימקס בטכנולוגית N ה 6204WG ולקנות איזו שהיא נקודת גישה (AP) ולשרשר אותם עם WDS

יש באתר NETCHEIF על זה

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם

מניסיון ממ"ד+אלחוטי לא הולך ביחד.

אני עם חוט מוציא את הכרטיס מחוץ לממ"ד.

האפשרות שלך היא לקנות מתאם לרשת החשמל+ראוטר פשוט וטוב, ולחבר את הראוטר מחוץ לממ"ד ליד שקע חשמל.

פורסם

או שאם הנתב שלך תומך בHPDA

אז אם יש ליד המחשב שלך נק' של טלפון אפשר פשוט ליקנות מבזק נקודות גישה שעושה את כל העבודה(250 ש"ח)

ואם אין אז נק' עולה 99 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל קצת הסבר על נקודות גישה ואיך הן יכולות לעזור לי (סליחה על הבורות)

פורסם
  • מחבר

אוקיי קראתי קצת עם access point זה עולה פחות או יותר כמו וגם באותו גודל של נתב במקרה הזה אני כבר מעדיף נתב ו LEA שעולה משהו כמו 360 ש"ח ולפחות בגודל של שקע חשמל, שזה הרבה יותר אסטטי מלשים נתב בסלון שגם ככה כבר עמוס במכשירי אלקטרוניקה.

בכל מקרה היות שכל הפתרונות מערבים נתב אני חוזר לעניין הראשוני של המלצה על נתב איכותי מאובטח מבית טוב בטווח 500 ש"ח,

נתחיל בו ואם הוא לא יספיק כדי לפרוץ את גבולות הממד אני אשקול LEA או access point.

אם יש המלצות על רעיונות נוספים אנא קחו בחשבון אסטטיטקה מאוד חשובה לי לכן:

להעביר כבלים אפילו על הקיר לא בא בחשבון ולהעביר כבלים בתוך הקיר זה בלאגן ובטח גם לא זול, לזרוק משהו מחוץ לחדר כמו כרטיס רשת אלחוטי עם מאריך USB גם לא נראה לי הכי יפה,

אני יודע שזה מעט אובססיבי אפילו גובל בדימנטשיה קלה אבל היי זה חשוב לי :).

פורסם
  • מחבר

הבנתי שבזק נותנים נתב ללקוחות חדשים או לכל מיני מבצעים האם שווה להתעקש מול בזק כדי לקבל נתב מוזל או שעדיף כבר לקנות לבד ?

מישהו מכיר ?

דבר נוסף, כשהתבוננתי בנתבים השונים ראיתי שיש אופצייה לנתב + מודם, האם האופצייה הזאת מומלצת (ספק תשתית בזק כרגע אבל ביום מן הימים אני עלול לערוק) ?

אם האופציה הזאת מומלצת אשמח לקבל המלצות.

פורסם

בזק לא נותנת נתבים אלה מודמי ADSL שמשולבים עם נתבים. למוצרים האלה יש שימוש רק ברשת הבזק ואם תעבור לכבלים תצטרך נתב חדש. סקיה על הנתב של DLINK שבזק מחלקת כרגע יש כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm

פורסם
  • מחבר

היות שאני לא לקוח של 2.5 מגה אני מניח שאני לא אוכל להשיג את המודם\נתב הזה ב"חינם".

האם יש המלצות לנתב שכולל מודם בטווח המחיר שלי או שאולי עדיף שלא ולמה.

פורסם

אם אתה הולך לרכוש את המכשיר בכספך שלך, לא הייתי ממליץ לרכוש משולב בדיוק מהסיבה שהזכרתי בתשובה הקודמת שלי -- אם תחליט אי פעם לעבור לספק תשתית אחר (כבלים) אתה תתקע עם מכשיר חסר שימוש. קח מודם חינם מבזק (מודם זה באמת בחינם) ותרכוש נתב שיוכל לשמש אותך בכל התשתיות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש מבין,

אז למעט הנתבים: Edimax - 6204WG, 6204WLG

יש עוד המלצות לנתב מסדרת ה G או שאלא הטובים ביותר בטווח המחירים של עד 500~.

נחמד אם לנתב יש אופצייה לקנפג מדפסת רשת, חשוב שיהיה אמין ומאובטח.

אגב שמעתי כמה דברים לא הכי טובים על הנתב הזה אבל זה צפוי אני מניח, דברים בסגנון תמורה סבירה ביחס למחיר הזול שלו אבל יש טובים ממנו במחירים יקרים יותר, בעיות בתמיכה ביותר משני מכשירים, הרבה ניתוקים וכיו"ץ, לי אין בעייה להוציא יותר אם המשמעות זה נתב איכותי ושלוות נפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים