עבור לתוכן

המלצה לנייד חזק במיוחד - תקציב: 10K - 8K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש :)

אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד.

התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000.

הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד.

(Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM.

אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..)

אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית.

בכל מקרה, לסיכום:

תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמובן :) ).

מסך: 15.4 (או בסביבות הגודל הזה)

מעבד: אני נוטה לכיוון דגמי ה P בגלל החיסכון באנרגיה.. אבל אני מניח שגם T יהיה טוב אם אין ברירה.

כונן: חשבתי לכיוון הSSD.. אבל אין לי מושג אם זה קיים בניידים..

כרטיס מסך: נו טוב, אני מניח שאני אצטרך משהו מפלצתי פה ;D

זיכרון: אני מניח ש 4 ג'יגה נידרש..

תודה מראש! :)

פורסם

1. זה לא שהשוק "נוטה" לכיוון מסך רחב. אין כיום ניידים עם מסך לא רחב - אולי כמה ענתיקות שכנראה לא יתאימו לשימושיך. תתמודד.

2. יהיה נחמד אם תציין בכל זאת את השימושים שלך ביתר פירוט. "כבדים" זה ממש לא תאור מספק. על מה הם מכבידים? על המעבד? על כרטיס המסך (אמרת שאתה צריך כ.מ. "מפלצתי" אבל אין שום קשר בין הפעלת VM לבין כרטיס המסך...)? מדובר ביישומים שדורשים כ.מסך בסגנון QUADRO? אנחנו אמורים לנחש?

3. SSD מייקר את העסק בטרוף (כ2000 שקל לדיסק של 128GB) וממש אינו משתלם. הוא דווקא קיים בניידים. אגיד לך יותר מזה - הוא קיים רק בתצורה של ניידים בינתיים (2.5") ודורש מתאם בשביל התקנה בנייח.

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

Qttp - מתנצל ותוקן :)

vic07:

אני מתנצל, אכן הדוגמא של ה VM לא הכי טובה והייתי צריך לפרט קצת יותר.

אז ככה:

השימוש היום יומי שלי הוא בלינוקס אך העבודה והלימודים שלי דורשים כמה וכמה תוכנות אשר העדיפות בהם היא לווינדוס.

אני בכל מקרה עומד כנראה לעשות DUAL BOOT בכדי שאוכל לנצל את כל המשאבים של המחשב כמו שצריך אך הייתי שמח אם הייתי יכול להפעיל חלק מהתוכנות גם מתוך הלינוקס מבלי הצורך בRESTART.

התוכנות שאני אשתמש בהם כוללות את Photoshop, Visual Studio, Maya (למרות שאני אשתדל לא להשתמש ב"מיה" כי היא פשוט דורשת כרטיס מסך רציני)

לגבי הSSD אני מניח שאני אוותר אם התוספת היא כזאת רצינית לנפח שלא ממש שווה..

תודה שוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים