עבור לתוכן

המחשב נתקע לגמרי כשאני מנסה להתקין משחקים

Featured Replies

פורסם

בהתחלה זה נתקע עם משחק אחד, ניסיתי להתקין עוד פעמיים את אותו משחק וכשזה המשיך להיתקע חשבתי שזו בעיה עם הקבצים של המשחק.

עכשיו ניסיתי להתקין משחק אחר ושוב, אותה הבעיה, המחשב נתקע לגמרי ואני חייב להפעיל מחדש, אחרי שזה מגיע ל-25% בערך מההתקנה (גם במשחק הראשון).

ניסיתי פעם שניה ושוב זה קרה.

יש לכם רעיונות מאיפה נובעת הבעיה?

אני לא ארשום אתהמפרט אבל למחשב לא אמורה להיות שום בעיה להתמודד עם ההתקנה או עם המשחקים עצמם

תודה

פורסם

שתי שאלות: האם מדובר בהתקנה מדיסק פיזי או מISO? והאם אתה עושה פעולות אחרות במחשב תוך כדי ההתקנה (לא דברים שרצים ברקע כמו הורדות, אלא פעולות שאתה יוזם באותו רגע)?

פורסם
  • מחבר

ההתקנה היא מקובץ ISO ואני לא עושה שום דבר ברקע...

אחרי אולי 7 הפעלות מחדש ונסיונות הצלחתי להתקין את המשחק בלי שההתקנה תיתקע באמצע..

השתמשתי בתוכנה שמנקה את הרג'יסטרי כי אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שאלי בגלל המשחק הראשון שההתקנה נתקעה באמצע זה תוקע גם את השני...אבל זה לא עבד מיד אלא לאחר כמה נסיונות.

אני אנסה להתקין עוד משחקים ומקווה שזה לא יחזור על עצמו...

מה אתה חושב?

פורסם

הדיון הועבר לפורום תמיכה טכנית, כאן יוכלו לעזור לך יותר טוב.

לפני שמתחילים להעלות השערות, כדאי שתבדוק דבר בסיסי כמו הזכרונות בעזרת Windows Memory Diagnostics כדי לוודא שהמחשב לא קופא בגלל זיכרון תקול.

אתה יכול להוריד מהקישור הבא:

http://oca.microsoft.com/en/mtinst.exe

פורסם

חוץ מזה, האם ניסית תוכנות אחרות בשביל הMOUNT, או שרק אחת?

פורסם
  • מחבר

אני מגיב שוב רק עכשיו כי לא היו לי משחקים נוספים לבדוק.

ניסיתי משחק נוסף ושוב זה קרה (עם Dead Space, לא שזה אמור לשנות).

ניסיתי לעשות mount עם DT בגרסאות הלייט והפרו...

ולא ממש הבנתי איך אני בודק עם התוכנה שנתת אם הזכרון תקול. אתה יכול להסביר לי?

פורסם

נסה עם POWERISO ותראה האם הבעיה חוזרת על עצמה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני אוריד ואנסה.

אגב, במידה וזה בעיה עם הזכרונות, איך זה הגיוני שהוא מריץ לי משחק כמו crysis חלק ובהתקנה המחשב קופא לגמרי?

התקנה צורכת יותר זכרון ממשחק כשהמחשב מתאמץ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2009 בשעה 14:07:54

ניסיתי את PowerISO ו-2 משחקים הותקנו בהצלחה :]

מקווה שזה לא מזל או משהו חד-פעמי.

ועשיתי שוב חיפוש באינטרנט, מקריאה ברפרוף ראיתי שה- gigyabyte energy saver כנראה גורם לזה בשילוב עם Deamon Tools או משהו אז במידה ומישהו נתקל בבעיה, שידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים