פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים היי יש לי את המגירה הזאת http://www.sysopt.com/features/storage/article.php/12033_3644741_1ומשום מה הesata לא עובד.מישהו?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר קראתי לא ממש עזר לא מצאתי אופציה כזאת בביוסזה הלוח שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אתה משתמש במתאם-Bracket שכזה:http://www.firewire-1394.com/images/single-esata-bracket.jpg?אם לא אז איך אתה מתחבר?בנוסף- תגדיר "לא עובד". חיברת כבל חשמל, חיברת כבל מידע, הפעלת את המחשב והכונן לא מזוהה בביוס?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר כן אני משתמש במתאם כזה שהגיע עם המארז ( http://www.sysopt.com/img/2006/11/nexstar3-7.jpg )כבל חשמל לא חיברתי, עד כמה שהבנתי אין צורך לחבר בשביל שזה יעבוד, והכונן גם לא מזוהה בביוס.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים תחבר גם את כבל ה-USB וגם את ה-eSATA.ה-eSATA לא מספק חשמל (לפחות לא במקרה הזה), אלא החשמל נלקח מה-USB.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר לא עוזר שהכבלים מחוברים יחד אז הכונן נעלם ברגע שאני מוציא את הכבל של הesata הכונן מופיע כרגיל.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר הכוונה שהכבלים מחוברים יחד (usb+esata) הכונן לא מופיע ברגע שאני מוציא את הכבל של הesata אז הכונן מופיע כרגיל
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים תנסה כניסת USB אחרת.הבנתי שיש לך כפתור הפעלה. כשאמרתי שתחבר קודם את המארז ורק אחר כך תפעיל את המחשב, התכוונתי גם שתפעיל אותו מהכפתור.אם קיבלת שנאי אז אתה יכול להשתמש בו במקום החיבור ל-USB.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר לא עובד על usb אחר, אין כפתור הפעלה על המארז, ושנאי לא מגיע איתו אבל עד כמה שראיתי מהביקורות המארז אמור לפעול ככה ברגיל עם esata או שאני טועה?והמארז תקין ב100% נקנו 2 מגירות ולכל אחד מחובר HD ולשניהם על מחשבים שונים אותה בעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים נראה לי שהבנתיכשהמחשב פועל תחבר את ה-eSATA ואחר כך תחבר את ה-USB.אם הבנתי נכון ויש לך כבל Y (ה-USB) אז תנסה כל פעם קצה אחר. כמובן שאם זה לא עוזר אז אתה יכול גם לנסות את מה שהצעתי קודם (כשהמחשב כבוי לחבר eSATA ו-USB ורק אז להפעיל, רק שכל פעם תנסה קצה אחר של הכבל.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.