פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה.יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי.יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP.האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם.בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים הכל נראה תקין בהגדרות שהכנסת לראוטרמעבר לזה אין סיבה לקנפג גם את ה- Firewall, וכדאי לך לבטל אותו כשאתה משתמש ב- P2P.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים כמו שכתבו מעליי,ההגדרות נראות בסדר, אבל למה להשתמש ב-Firewall של וינדוס אם יש לך ראוטר (ובו firewall מובנה)?הייתי קודם כל נפטר מהחומת אש של וינדוס ואז מנסה שובחוץ מזה,ניסית ללחוץ (באימיול) על הכפתור שמופיע לך שם של "בדוק פורטים"?יכול להיות שהוא יגיד לך שהכל בסדר, ואז אולי הבעיה שאתה מקבל Lowid היא אחרת בכלל
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר לחצתי כבר על בדוק פורטים והוא אומר לי שהפורטים חסומים למרות שכיביתי גם את הפיירוול של הXP... מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים תנסה למסמן את Use Upnp שבתוכנה.לא ממליצים על זה (אבטחת מידע) אבל לי זה פתר.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים תנסה לעשות ריסט פיזי לראוטר ולהגדיר אותו מחדש וכמובן לפתוח פורטים.אם פתיחת פורטים לא עוזרת תגדיר DMZ.כמובן שתוודא שפתחת פורטים לפי הכתובת IP שמקבל כרטיס הרשת שלך.אם יש לך מחשב אחר בבית תנסה להוריד אליו אימיול ולפתוח פורטים כלפי הכתובת IP שלו.אם שום דבר מאלה לא עוזר תחליף את הראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.