עבור לתוכן

יעוץ בקניית מחשב 3000-4000

Featured Replies

פורסם

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בתור סטודנטית , היא בעיקר תשתמש בו לגלישה באינטרנט עבודות וורד , הכנת מצגות ועוד...

גודל המסך הרצוי הוא 15' / 13'

רצוי כמה שיותר קל

זמן הסוללה צריך להיות כמה שיותר ארוך

יש צורך בבלוטות'

הגודל המינימלי של ההרד דיסק צריך להיות 320

צורב DVD רצוי

אין העדפה לחברה כלשהי ואין צורך באחריות בינלאומית

לגבי מערכת הפעלה אני רוצה לדעת עד כמה זה משנה אם היא תשתמש בויסטה כי הרי זה אמור להכביד על המחשב , אם יש אפשרות לשידרוג לווינדוס 7 זה מצוין

פורסם

Lenovo SL300

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732312

עונה על כל הדרישות למעט גודל דיסק קשיח שהוא "רק" 250GB. דיסק קשיח תמיד אפשר לשדרג (כמו גם זיכרון).

חיי סוללה של כ-4 שעות עם סוללת 6 תאים, אני מניח.

יש גם LG E310 קצת יותר זול, עם 320GB ואחריות לשנתיים. המעבד קצת פחות טוב, ומערכת ההפעלה גם (לא זכאית לשדרוג ל-Win7).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728402

פורסם
  • מחבר

ועד כמה זה יפריע אם המערכת הפעלה תהיה vista והמעבד יהיה חלש יותר ?

פורסם

אני רואה שאתה ממש רוצה לחסוך את ה-200 שקלים האלה. :silly:

פורסם
  • מחבר

ת'אמת אפילו לא הסתכלתי על המחירים שלהם

מה שהפריע ב Lenovo SL300 זה שחיי הסוללה שלו קצרים יותר

פורסם

מה שהפריע ב Lenovo SL300 זה שחיי הסוללה שלו קצרים יותר

מי אמר?

פורסם
  • מחבר

אתה...

"חיי סוללה של כ-4 שעות עם סוללת 6 תאים, אני מניח."

לא הבנתי נכון ?

פורסם

אלה חיי סוללה טובים למחשב בקטגוריה הזו. על איזה מחשב חשבת שייתן לך יותר מזה?

פורסם
  • מחבר

4 שעות זה לא מספיק

כשהיא תלמד היא תהיה באוניברסיטה יותר מ4 שעות ואני לא יודע אם היא תוכל לטעון את הסוללה

פורסם

לא ענית על השאלה.

על איזה מחשב חשבת שייתן לך יותר מזה?

אתה לא תמצא שום דבר בתקציב שלך שייתן חיי סוללה ארוכים יותר ומשקל נמוך. האפשרות היחידה היא נטבוק (שהוא מחשב חלש ובקטגוריה שונה לגמרי, וגם זול משמעותית מהתקציב שלך), או מחשב גדול עם סוללה מורחבת, שמוסיפה עוד יותר למשקל (ולמחיר). אופציה נוספת היא פשוט לרכוש סוללה נוספת, אבל זה גם תוספת של כמה מאות שקלים, וגם מסרבל את כל העסק של להחזיק ולהטעין על בסיס קבוע שתי סוללות.

אפרופו:

כשהיא תלמד היא תהיה באוניברסיטה יותר מ4 שעות ואני לא יודע אם היא תוכל לטעון את הסוללה

לא יודע לאיזו אוניברסיטה אחותך מתעתדת ללכת, אבל באוניברסיטאות שאני הייתי בהן, את רוב הזמן מבלים בהרצאות, ובהרצאות בעיקר צריך להקשיב ולרשום, לא לגלוש באינטרנט. אין שום סיבה שסטודנט יחזיק את המחשב שלו דולק כל הזמן במהלך כל יום הלימודים, ובמצב כזה - גם 4 שעות זמן סוללה נטו זה מעל ומעבר. אלא אם כן היא מתכוונת להשתמש במחשב במקום מחברת ולסכם במחשב. מה שברוב המקרים יוצא בסופו של דבר הרבה פחות נוח ושימושי ממה שאנשים מדמיינים, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים