פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים קניתי מחשב חדש ואני וחבר שלי החלטנו שכדאי לעשות 2 כוננים נפרדים ששוויםהתקנו את הWindows ואת הכל ואנחנו רואים רק כונן 1 ,אם זה משנה אז את \:Cבבקשה תעזרו ליערן
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg2775008#msg2775008רק שבמקרה שלך מדובר בכונן קשיח אחד עם 2 מחיצות אז עם השטח הלא מוקצה אתה יוצר מחיצה חדשה.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מחבר אתה יכול להביא לי בבקשה מדריך מסודרזה יעזור לי מאוד :-)תודהערןנ.ב-הצגת דיסק קשיח SATA חדש ב'מחשב שלי'כל מה שעליכם לעשות זה לחיצה ימנית על המחשב שלי, ניהול, ניהול דיסקים, לפרמט את הדיסק החדש ולתת לו אות.בויסטה:Start, Computer Managment, Storage, Disk Managmentוגם לפרמט את הדיסק החדש.[glow=red,2,300]בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה[/glow]
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מה לא מובן לך במה שכתוב שם? המחיצה השנייה היא unallocated לכן יש להקצות לה גודל, מערכת קבצים ואות כדי שתוכל להיות שמישה ע"י מערכת ההפעלה.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים אין בעיה רק קודם כל:ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום(תקליק על זה אם אתה לא יודע איך לערוך או מה לרשום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.