עבור לתוכן

יום הולדת לאקסית :\

Featured Replies

פורסם

אז תפרק את הקשר, יהיה עדיף לשניכם.

• תגובות 57
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למרות שממש טוב לי ככה אני אחתוך מאוד בקרוב - אבל אני לא יכול לעשות את זה לפני היום הולדת שלה.. זה ייראה מגעיל ואני גם דוגל בנושא הקארמה - מה חברות שלה יחשבו עלי ומה הן יעבירו לחברות שלהן. אם אני אחתוך סופית לפני היום הולדת ייראה מגעיל ולהיפך!

חוץ מזה, אני אוהב אותה ורוצה לשמח אותה - מה רע בזה?

טוב זה לא חשוב כרגע

העניין הוא מה לעשות לה.

:\ :nixweiss:

מה רע בזה?!?! במקום לתת לה להתגבר על כל הסיפור ולהתפתח ולהנות קצת אתה משאיר אותה תקועה בצורה קשה ביותר. זה הדבר הכי רע שאתה יכול לעשות לבחורה אחרי שנפרדת ממנה. אין יותר גרוע מזה. אין!

לא לא טיסה ולא חושב שמסעדה זה טוב...

אולי אפילו סדנת שוקולד ויין או כל מיני דברים בסגנון.. היא לא בחורה כזו חומרית ואוהבת מאוד טיולים. בגלל זה חשבתי לנסוע לאיזה מקום מבודד משהו יערי כזה ולעשות שם פיקניק נחמד עם שתיה וגבינות או משהו כזה

פיקניק?? גבינות ויין??!? אתה באמת לא משתמש בראש שלך. זה בילוי זוגי פרופר. מה נסגר?? או שאתה רוצה אותה, או שלא. אם אתה רוצה אותה בתור ידידה תחתוך עכשיו, ותחזור עוד שנתיים כשלשניכם יהיו בני זוג כבר - וגם אז זה לא יעבוד אבל זה דיון אחר... אם אתה לא רוצה אותה בתור בת זוג כל דבר שתעשה לה ליום הולדת לא יהיה במקום. מקסימום SMS.

פורסם

SMS זה הגזמה, שיקנה לה משהו נחמד אבל באמת לא בילוי זוגי,

אבל מצד שני פאק איט, אין פה חוקים ורק אתה מכיר אותה כאן ויודע מה היא הכי תאהב ומה אתה רוצה לעשות עם הקשר שלכם, אז וואלה לך על מה שבראש שלך, באמת שבסוף הכל לטובה.

פורסם

תבוא למסיבת יום ההולדת, תקנה לה מתנה צנועה כמו קוסמטיקה או משהו בסגנון (במידה ואתה צריך המלצות, פנה אלי בפרטי, אני עובד בזה).

לאחר מכן, נתק איתה כל קשר.

היה לי בדיוק את אותו הסיפור כמו אצלך, רק שאצלי תמיד היתה הרגשה גרועה לידה והיא נדחפה לכל חור גם כאשר היא לא הוזמנה וגם אחרי שרמזתי לה שהיא לא רצויה.

תחסום אותה ב-ICQ,MSN וכו', תמחק פלאפון ותשים אותה ברשימת התעלמות בכל אתרי הפייסבוק למניהם. (שלא ייראה כאילו ניתקת, שיראה כאילו אתה פשוט לא זמין)

פורסם

תפסיקו לתת לו עצות שהוא לא רוצה...

אתה יכול לעשות לה פיקניק כמו שרציתה רק בים....

בלילה בערב בבוקר מתי שנראה לך...

פורסם

האמת הפיקניק נשמע לי מעולה :xyxthumbs: תשקיע את המאמץ של לנסוע למקום נחמד, בטח יהיה סבבה.

אני גם בקשר טוב עם האקסית שלי [היינו 3 שנים ביחד] ואני יכול להבין על מה אתה מדבר. אין שום פסול בלעשות קצת צחוקים, אוכל, וטבע עם בנאדם שכיף לך איתו.

פורסם

קוסמטיקה או משהו בסגנון (במידה ואתה צריך המלצות, פנה אלי בפרטי, אני עובד בזה).

Dude, seriously?!

פורסם

אתם לא נורמלים, מה אתם מציעים לו לקחת אותה לפיקניק בים ?!

העובדות כפי שקראתי מההודעות של פותח הדיון:

א. הם ניפרדו

ב. הוא לא רוצה אותה

ג. היא מאוהבת בו ברמות קשות

באמת נראה לכם שפיקניק בים (שזה הכי "דייט + אופציה חזקה לסקס" שקיים בערך) זה מה שמתאים לאור העובדות הנ"ל ?!

הרי אני יכול רק לדמיין איך זה יגמר - היא תתקרב אליו, הוא יתרחק.. היא תתקרב, הוא יתרחק.. היא תתבאס.

וזה עוד במקרה הטוב. אז מה עשיתם בזה?

פורסם

שמע,אם אתם יכולים לדבר ולקיים קשר בלי שזה יהיה awkward בטירוף אז קח אותה לאכול.זו אופציה מעולה להרבה מצבים,זה יכול להיות גם רומנטי וגם חברי,אתה יכול להחליט אם לקחת אותה למקום מיוחד או להזמין אותה לשוקו בארומה.

תכלס זה משאיר אותכם באמצע,כמו שכתבת שאתה רוצה.

לא מבלבל את המסכנה כמו צימר בגליל,ולא קר כמו סמס או התעלמות

אפילו משאיר חלון לסקס! [תלוי במקום]

פורסם

אנחנו יוצאים ומדברים באופן קבוע [כנל לגבי עוד דברים]

מה חלונות מה? יש פה ויטרינה של סקס . . .

כמו ב-Windows: "סגור את כל החלונות ותתחיל מחדש"

פורסם

מה חלונות מה? יש פה ויטרינה של סקס . . .

כמו ב-Windows: "סגור את כל החלונות ותתחיל מחדש"

ניסחתי בזהירות,לא הייתי בטוחה בטיב הקשר,בגלל שבנורמה קשרים בין אקסים לא עובדים ככה (:

פורסם

עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה.

אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן.

חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה]

אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקניק.

עזרה :\

נ.ב.

אני בן 21 והיא 19.

אגב, לא בסכומים מפציצים.. מקסימום מקסימום 600 שקל וגם זה התפרעתי. אני סטודנט שעושק את הוריו.

אקסיות זה רע.

:-X

פורסם

אקסיות זה רע.

:-X

דווקא נשמעת אחלה אקסית...

פורסם

מה בדיוק אחלה באקסית מאוהבת ורוצה באובססיביות מישהו שלא רוצה אותה בחזרה?

זאת אומרת, זה אחלה למקרה שהוא רוצה סקס קל ולא אכפת לו לנפץ לה את הלב :xyxthumbs: אבל לא הרבה מעבר לזה...

פורסם

מה בדיוק אחלה באקסית מאוהבת ורוצה באובססיביות מישהו שלא רוצה אותה בחזרה?

זאת אומרת, זה אחלה למקרה שהוא רוצה סקס קל ולא אכפת לו לנפץ לה את הלב :xyxthumbs: אבל לא הרבה מעבר לזה...

זה לא בדיוק אשמתה,קשה להתגבר על מישהו שנותן לך תחושה שלא נגמר ביניכם.

נו,נשמע שזה המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים