עבור לתוכן

יום הולדת לאקסית :\

Featured Replies

פורסם

עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה.

אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן.

חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה]

אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקניק.

עזרה :\

נ.ב.

אני בן 21 והיא 19.

אגב, לא בסכומים מפציצים.. מקסימום מקסימום 600 שקל וגם זה התפרעתי. אני סטודנט שעושק את הוריו.

• תגובות 57
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יוצאים עם האקסית נקודה, על אחת כמה וכמה אם קיימת עדיין אהבה שם, אלא אם כן יש לכם תוכניות לחזור.

פורסם

קח אותה לגן חיות :nixweiss:

פורסם

דבר ראשון תיסגר עם עצמך אם היא אקסית, או חברה בשבילך.

אם אתם עדיין מאוהבים אז תהיו ביחד

אם אתם רוצים לסגור את הסיפור אז תשכח ממנה, תשלח לה "מזל טוב" וזהו

פורסם

לא יוצאים עם האקסית נקודה, על אחת כמה וכמה אם קיימת עדיין אהבה שם, אלא אם כן יש לכם תוכניות לחזור.

:goodposting::goodposting::goodposting:

פורסם

רגע,

משהו פה לא ברור כ"כ.

אתה רוצה לחזור אליה?

אם לא, למה בכלל להיפגש איתה?

למה נפרדתם (אם האהבה קיימת)?

פורסם

תקנה לה איזה בושם שהיא אוהבת ותסגור סיפור.

זאת אחלה מתנה והיא לא תפתח תקוות.

פורסם
  • מחבר

אנחנו יוצאים ומדברים באופן קבוע [כנל לגבי עוד דברים] אבל זה לא רלוונטי. לי אין תוכניות לחזור אליה - לפחות אני לא חושב ככה.

לא חשוב, אני צריך למצא משהו לעשות לה.

שוב, היא אקסית שלי - לא מתכוון לחזור אליה בקרוב וזה לא חשוב עכשיו.

זה מאוד מורכב. אוהב אותה אבל לא חושב שאנחנו מתאימים. היא מאוהבת בי ברמות רציניות ביותר.

בושם היא קנתה לא מזמן חדש ואחד שאני הכי אוהב אז ו לא אופציה. חוץ מזה, זה דיי נדוש.

אני רוצה גם חוויה לאו דווקא רק מתנה.

פורסם

בצורה הזאת שניכם תקועים.

תעשה לעצמך ולה טובה ותחתוך.

פורסם
  • מחבר

למרות שממש טוב לי ככה אני אחתוך מאוד בקרוב - אבל אני לא יכול לעשות את זה לפני היום הולדת שלה.. זה ייראה מגעיל ואני גם דוגל בנושא הקארמה - מה חברות שלה יחשבו עלי ומה הן יעבירו לחברות שלהן. אם אני אחתוך סופית לפני היום הולדת ייראה מגעיל ולהיפך!

חוץ מזה, אני אוהב אותה ורוצה לשמח אותה - מה רע בזה?

טוב זה לא חשוב כרגע

העניין הוא מה לעשות לה.

:\ :nixweiss:

פורסם

אתה מבין את הניגוד בזה שאתה רוצה חוויה אבל מצד שני לא להיות איתה ביחד?

אני לפני חודש בערך נפרדתי ממישהי שהייתי איתה שנתיים ביחד, זה באסה והכל וזה נפל גם בדיוק שבוע לפני היומולדת שלה.

כמוך, פשוט הרגשתי שאנחנו לא מתאימים והיא גם שגעה לי תשכל עם השטויות שלה. חתכתי את זה לגמרי, היא עדיין רוצה להישאר ידידים שתכלס אין לי בעיה אבל זה מוזר לאללה.

בקיצור אם חוויה כמו לטוס ביחד או משהו בסגנון זה יותר מתנה של זוג, לא הייתי לוקח ידידה ועושה לה כזה דבר אלא אם באמת היחס הוא כמו של אח ואחות...

פורסם

תזמין אותה לארוחת בוקר בבית הקפה האהוב עליה.

פורסם

תכלס, אתה בעצמך גם נשמע כאילו אתה מת לחזור אבל אתה מתרץ את כל התירוצים שבעולם למה לא לחזור.

פורסם

מהסאב-טקסט- נשמע שהם ביחד בפועל כרגע בכלל.

פורסם
  • מחבר

לא לא טיסה ולא חושב שמסעדה זה טוב...

אולי אפילו סדנת שוקולד ויין או כל מיני דברים בסגנון.. היא לא בחורה כזו חומרית ואוהבת מאוד טיולים. בגלל זה חשבתי לנסוע לאיזה מקום מבודד משהו יערי כזה ולעשות שם פיקניק נחמד עם שתיה וגבינות או משהו כזה

לא מעוניין לחזור וזה לא רלוונטי. אני באמת מעדיף לא להכנס לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים