עבור לתוכן

לא מוריד על המהירות המקסימלית-בעיה מעצבנת...

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני שבוע או יותר שמתי לב שפתאום אני לא מצליח להוריד על המהירות המקסימלית שלי במחשב המחובר לכרטיס רשת אלחוטי (תשתית הוט ספק 013 ברק, מהירות 2.5), בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה בקליטה אבל אז ראיתי שהקליטה היא 4 קווים.. ניסיתי ללכת למחשב שמחובר בחיבור קווי לראוטר, והוא הוריד על המקסימום.. כמעט שהייתי בטוח שזה הבעיה בקליטה, ניסיתי להיכנס במצב "safe mode with networking"

ואני קולט ששם זה מוריד לי על המהירות המקסימלית!!!

מה יכולה להיות הבעיה? בסייף מוד ובמחשב המחובר קווית אני מצליח להוריד על 340-350 ובמצב רגיל אני מוריד על 200 וקצת, וגם זה שלוקח לו איה דקה להגיע למהירות הזו ובשניות הראשונות הוא מוריד לי על בתים לשנייה.. בלי מנהל הורדות אני מוריד על פחות מ200 בכלל.

אני חושב שזה וירוס/תוכנה שלוקחת לי חלק מהרוחה פס, ניסיתי להריץ כמה סריקות בכמה תוכנות נגד ספייוורים ולא עוזר.

היום אני אריץ סריקה בCounterSpy ובSpySweer, בתקווה שזה יעזור..

נ.ב. איך עושים סריקה מלאה בספיי בוט?

תודה.

פורסם

אני חושב שזה בגלל שהרשת האל חוטית עובדת בסביבה רועשת גם ככה ואין לה שום סיכוי להגיע לרמת ה"שקט" שמאפשר חיבור עם חוט ישיר . זה גרום פשוט ל packetloss ואז ההורדות שלך שבטח עובדות בTCP מפספסות ACK . לפי האלגוריתם שנקרא slow start (תבדוק בwikipedia ) המהירות שליחה מתחילה לאט לאט להתגבר ואז כשיש איזה נפילה של פקטים הוא מוריד את הקצב ואז שוב מנסה להגביר אותו. כל ה"נשימות" האילו מורידות לך את הקצב הממוצע.

כל האיבודים וההשהיות האילו הן אחת הסיבות שלא כדי כלכך לשחק משחקי רשת ברשת אל-חוטית.

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד, פעם זה לא היה ככה, רק לאחרונה זה התחיל, ומה הכי מוזר, זה שבסייף מוד אני מוריד על המהירות המקסימלית ישר, כאילו המחשב מחובר בחיבור קווי...

יש דרך לסדר את זה בכלל?

פורסם

לאחרוהנ זה לא היה ככה, כי אולי שכן או משהו הקים רשת עם אותו תדר כמו שלך.

כנס להגדרות של הראוטר ותשנה תדר.

פורסם
  • מחבר

שאני סורק עם הכרטיס רשת האלחוטי זה מוצא רק את הרשת שלי.. אפשר לבקש מהוט שיעשו לי את זה? אני משלם להם כל חודש על שירות ואין לי מושג איך לקבוע תדר לבד[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 23:32:57

שאני חושב על זה שוב, אף שכן לא הקים רשת ביתית על התדר שלי...

בסייף מוריד אני מוריד על המקסימום ובמצב רגיל אני לא, מה שאומר שיש איזה תוכנה/ספייוור/וירוס שלוקח לי מהרוחב פס/חוסם לי חלק ממנו, איך אפשר לסדר את זה חברים ???

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקה עם AVIRA PREMIUM, SpySweeper, CounterSpy, Malwarebytes Anti-Malware, SUPERAntiSpyware RegistryFix, כשכולן מעודכנות.. עשיתי גם סריקה עם ספייבוט אבל מהירה, מישהו יודע איך עושים סריקה מלאה?

עשיתי מה שאמרת, וזה מצא לי את כולם Safe/Very Safe/Natural, חוץ מאחד שאתה כתב Extremely nasty והמיקום שלו C:\Program Files\GIGABYTE\EnergySaver\GSvr.exe שזה קשור בכלל ללוח האם של ג'יגה בייט.. לעשות לזה Fix?

פורסם

אם יש לך את האפשרות, תפרמט.

אם זה וירוס אז אין אפשרות כל כך לעשות REVERSE. האפשרות הטובה והבטוחה ביותר זה פירמוט. כשוירוס כבר נגע במערכת הסיכוי למחוק אותו שואף לאפס... פשוט תפרמט.

פורסם
  • מחבר

עשיתי פירמוט לפני פחות מחודש, זה ממש מבאס לפרמט שוב...

אולי זה לא וירוס ויש אפשרות אחרת לפתור את הבעיה?

יריץ היום סריקה בSpywareDoctor ו-Spyware Fighter[br]פורסם בתאריך: 4.09.2009 בשעה 15:56:37

מה גיליתי עכשיו? האימיול מוריד לי על 310, וההורדות הישירות מסיימות לי שהם באמצע. מה שאומר שזה מוריד לי על מהירות גבוהה יותר פשוט זה מראה לי שזה מוריד על מהירות נמוכה יותר! הורתדי איזה קובץ עכשיו וזה סיים לי אותו ב45% כבר..

מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת? זה מופיע בכל מנהלי ההורדות..

פורסם
  • מחבר

עידכון: העברתי את הראוטר למחשב שלי ואת הכרטיס רשת למחשב השני, ועדיין קיימת אצלי הבעיה! במחשב השני עם הכרטיס רשת אלחוטי הוא מוריד על המקסימום!!! רק בסייף מוד אצלי זה מוריד לי על המקסימום,במצב רגיל זה איטי.

מה אפשר לעשות רק פירמוט יעזור פה? :'(

פורסם

אם זו לא בעיה חומרתית אז כן- כנראה משהו דפוק ספציפית במחשב שלך

קרה לי הרבה בעבר, עד שלמדתי יותר להיזהר ולשמור :P

פורסם
  • מחבר

כנראה שזו לא בעיה חומרתית, כי בסייף מוד אני מוריד על המקסימום ובמצב רגיל לא.

מה המסקנה? וירוס/תוכנה שלוקחים מרוחב פס..

אז לעשות פירמוט זה הפיתרון היחיד או שמישהו מתכנן להציל אותי כאן? ;D[br]פורסם בתאריך: 5.09.2009 בשעה 17:11:49

בSpeedtest זה כותב לי שהאינטרנט בסדר אבל שאני מנסה להוריד משהו זה לא מוריד לי על המקסימום ???

מישהו יודע מה הבעיה?

557445689.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים