עבור לתוכן

ספק חדש מXFX

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סליחה לא שמתי לב

פורסם

תודה רבה על הידיעה, אני כנראה פספסתי את הכתבה כשהיא פורסמה באתר.

כל אופן יהיה מעניין לראות גם את XFX בשוק הדחוס הזה, נראה איך זה ישפיע על המחירים בסופו של דבר (פחות אכפת לי מהמחיר מדף ההתחלתי, יותר על איך המחירים יראו אחרי כמה חודשים).

פורסם

זה סיסוניק M12D-850 באריזה אחרת.

פורסם

זה סיסוניק M12D-850 באריזה אחרת.

קודם כל מה רע בזה ?

דבר שני ,ל סיסוניק יש שתיי מסילות של 40 a ול xfx יש אחת של 70 (במשולב יש לשנייהם אותו הדבר ).

פורסם

מישהו אמר שזה רע? זה אחלה של ספק.

Luckily, XFX chose one of the best OEMs in the business: Seasonic. To make matters even better, the Black Edition 850W is based upon one of the best Seasonic power supplies around right now: the M12D.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/22660-exclusive-xfx-black-edition-850w-power-supply-preview-2.html

לא קשור איך חילקו את הריילים. למשל הקורסאייר VX מבוסס על הפלטפורמה של ה S12 רק שבא עם רייל יחיד.

מצא את ההבדלים:

DSCF0217.jpg

BLACK-EDITION-850-20.jpg

פורסם

צודק .

אתה יודע מה חבל ,שבארץ ספק כמו ה,m12d 850 w עולה משהו כמו 1000 שקל ,בחו"ל באזור ה200 דולר (זה לא הרבה פחות אבל עדיין כסף ) .

אגב אני עדיין לא מבין למה ספקי כוח עולים כל כך הרבה ? ,אין בהם אף רכיב אלקטרוני יקר במיוחד .

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהנושא ישן, אבל יש חדשות לגבי הספק הזה, ובעצם אולי גם לגבי ה M12D של סיסוניק עצמם.

הOCP לא מגן על הספק במהלך הבדיקה והוא מתפוצץ:

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/power_supply/xfx_black_edition_850w_atx_psu/1

However, all is not well. Part of OC3D's PSU testing procedure involves a "MAX Load" test in which the PSU is placed under a continually increasing load which takes it outside of its rated specification. This not only identifies the true capabilities of the PSU (for example if it is a 750w PSU overclocked to 850w, or a 1000w PSU underclocked to 850w) but also ensures that the OCP (Over Current Protection) is fully functional on the unit. Unfortunately this is where the XFX failed in a BIG way.

עמוד 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים