עבור לתוכן

שאלה | איך המפרט הזה?

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מחשב (3500 ש"ח פחות או יותר) בעוד כשבוע שבועיים לאחר שתצא סדרת המעבדים, לוחות האם וכרטיסי המסך החדשים, הזה הנה מפרט מתוכנן, תגידו איך ואם הוא חזק להריץ משחקים כמו GTAIV וכאלה בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר?

מעבד AMD Phenom II X3 710 Box

¤627

לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3

¤461

כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB

¤268

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ

¤330

כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe

¤834

צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD

¤114

מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690

¤388

ספק כח Seasonic SS-500ET 500W

¤347

הרכבת מערכת מחשב + בדיקה

¤79

סה"כ מחיר לכל המוצרים:3448¤

אני צריך חוות דחוף, תודה :)

אם יש משו שאינו תקין אנא הגדו!:)

פורסם

ראשית תקרא בבקשה את חוקי הפורום- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

שנה את הכותרת- הוסף שימושים+ תקציב וענה על השאלות הבאות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

שנית, להריץ GTA IV על ההגדרות הגבוהות ביותר ולקבל FPS סביר זה מאוד קשה, משום שהמשחק לא בנוי כראוי.

המפרט סך הכל טוב אבל אני הייתי משחק איתו קצת אולי לקבלת חלקים טובים/עדיפים (לדוגמא אני בספק אם יש את המעבד הזה במלאי כי ברוב החנויות אין, מארז מצויין אבל קצת יקר- לפי דעתי עדיף לקחת אנטק 300 שעולה יותר מ50 שקלים פחות ברוב החנויות).

אם אתה קונה את המחשב בעוד מספר שבועות תקפיץ/תפתח דיון חדש יום-יומיים לפני הקניה, יכול להיות שמספר חלקים ישתנו.

פורסם
  • מחבר

ראשית תקרא בבקשה את חוקי הפורום- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

שנה את הכותרת- הוסף שימושים+ תקציב וענה על השאלות הבאות:

שנית, להריץ GTA IV על ההגדרות הגבוהות ביותר ולקבל FPS סביר זה מאוד קשה, משום שהמשחק לא בנוי כראוי.

המפרט סך הכל טוב אבל אני הייתי משחק איתו קצת אולי לקבלת חלקים טובים/עדיפים (לדוגמא אני בספק אם יש את המעבד הזה במלאי כי ברוב החנויות אין, מארז מצויין אבל קצת יקר- לפי דעתי עדיף לקחת אנטק 300 שעולה יותר מ50 שקלים פחות ברוב החנויות).

אם אתה קונה את המחשב בעוד מספר שבועות תקפיץ/תפתח דיון חדש יום-יומיים לפני הקניה, יכול להיות שמספר חלקים ישתנו.

אחי האשכול שפתחתי זה לא בקשה להצעה של מפרט, זה מהפרט שאני קונה כי זה התקציב ( 3500 ש"ח )אז פשוט רציתי חוות דעת:)

פורסם
זה מהפרט שאני קונה כי זה התקציב ( 3500 ש"ח )אז פשוט רציתי חוות דעת:)

וקיבלת אותה.

תהרוג אותי, אבל אני לא רואה טעם לפתוח דיון בשביל לקבל חוות דעת, אך יחד עם זאת לא לקבל מפרט חלופי עדיף/הצעות לרכיבים עדיפים.

פורסם
  • מחבר

וקיבלת אותה.

תהרוג אותי, אבל אני לא רואה טעם לפתוח דיון בשביל לקבל חוות דעת, אך יחד עם זאת לא לקבל מפרט חלופי עדיף/הצעות לרכיבים עדיפים.

אל תבין אותי לא נכון, לא באתי לתקוף אותך שאלתי בהרה בפורומים ואמרו לי שזה מפרט די משתלם, אז פה עשיתי וידוי ;)

פורסם

המפרט שלך טוב סה"כ כמו שנאמר אך אני לא רואה טעם בדיון שלך כשאתה מתעקש לגביו ולא מוכן לשמוע דעות לשיפור.

דבר שני, פתח נושא חדש בעוד כמה שבועות כשמועד הרכישה יעמוד על ימים בודדים ולא מספר שבועות אין טעם בדיון כשמועד הרכישה כל כך רחוק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים