עבור לתוכן

בעיה בלוחות אם של ASUS P800 AGP ,אין ציפצוף ביפ ברגע שאני מחבר דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי 2 לוחות אם של חברת ASUS P800 , אני מחבר להם את המתח + זיכרון + כרטיס מסך AGP (לא בתוך מארז) ללא חיבור של דיסק קשיח בחיבור של 40 פינים , ברגע שאני מפעיל את כפתור ההפעלה ,נישמע לאחר שניות ציפצוף אחד ורואים כיתוב על המסך (זה מראה את הלוגו של לוח האם ) , אבל כשאני מחבר להם דיסק קשיח בחיבור ה40 פינים,ומפעיל את המחשב ,לא נישמע הציפצוף בעליה של המחשב , אבל רואים את כל הכיתוב , יכול להיות שיש בעיה בלוח אם? עוד לא חיברתי CD ללוח בכדיי לבדוק אם אפשר להתקין מערכת הפעלה , אבל יש לי הרגשה שלוחות האם מקולקלות.

מבקש את עזרתכם.

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

קניתי מארז של COOLER MASTER והרכבתי את כל הפנים כולל CD , הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה XP , הכל פועל כשורה, אבל יש דבר אחד יש שמטריד אותי, לפעמים יש רעשים מוזרים מלוח האם , כמו רעש של רכיב שעומד להישרף .לא בטוח שזה נישמע מספק הכח , אבל שאני נוגע בקבלים שליד המעבד , הם חמים כולל חלקים שעל לוח האם , קצת מדאיג אותי שחלילה המחשב לא יעלה באש ברגע שאני ימקם אותו במקום, מה אתם חושבים , הלוח תקול , אבל כמו שכתבתי הכל עובד תקין , אני יריץ על המחשב תוכנת CCCT לבדיקהץ

רוני

פורסם

דאג לקירור טוב לפנים המארז, מאוורר קדמי ומאוורר אחורי - הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא, בודקים עם "כף היד" .

לא יזיק גם מאוורר צידי בדופן המארז.

בדוק היטב מה מרעיש , לא לפי "נראה לך" או נדמה לך, אם הכל תקין , לא מחפשים בכח תקלות.

פורסם
  • מחבר

היי

יש מאורר קידמי + אחורי 12 ס"מ כל אחד.

הדבר היחיד שמדאיג אותי זה סכנת שריפה מלוח האם ,

פורסם
אבל כמו שכתבתי הכל עובד תקין , אני יריץ על המחשב תוכנת CCCT לבדיקהץ

אם הכל תקין, אז תקין.

תריץ בדיקה כמו שכתבת , לשעה או יותר אפילו יום שלם, אם לא "עלה באש" אז לא יעלה, אל תשכח שעדיין קיץ והכל חם מאד.

פורסם

אתה בטוח שמדובר בכונן הקשיח ולא בכונן אופטי?

יש לך בביוס אופציה שנותנת לך להאזין למוזיקה מתקליטור עוד לפני שהגעת לממשק מערכת ההפעלה. אם האופציה מופעלת בביוס בזמן שכונן אופטי לא מחובר אז נשמע 'ביפ' בהפעלת המערכת. מהאתר של אסוס על הפיצ'ר הזה:

shot05092009062202.png

על מנת לבטל את האופציה אתה נכנס לביוס ובתפריט Advanced Configuration אתה קובע את Instant Music כ-Disabled.

עריכה- מצטער על הגודל. 1920x1200 עם DPI של 120, תוסיף לזה Zoom נפרד בדפדפן ומכאן אני בטוח שאף אחד לא רואה כמוני את האתר. :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים