עבור לתוכן

מחשב נדלק אבל לא עולה!!

Featured Replies

פורסם

באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך..

המערכת שלי היא

מעבד q6600

לוח אם GIGABYTE P35-DS3L

זיכרון 4 GB KINGSTON

כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2

פורסם

בהנחה שנבדקו החיבורים והכל מחובר כמו שצריך:

1.החלפת ספק כח

2.ספק לא משנה תוצאה?>> החלפת כרטיס מסך

3.לא עזר 1+2 לחשוד בלוח אם.

אגב, אתה שומע שיש פוסט?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה הספק מכיוון שהמחשב נדלק כל האורות והמאווררים נדלקים..

אם פוסט זה הצפצופים כשהמחשב עולה ..אז לא אני לא שומע..בדר''כ שעולה המחשב אני שומע את המאוור של הכרטיס מסך עובד חזק ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעבודה רגילה וכך זה היה מאז שקיבלתי את המחשב כחדש ..אבל עכשיו אני רק שומע אותו עובד חזק והמחשב פשוט לא עולה ...

פורסם
  • מחבר

המחשב נבדק במעבדה ומצאו כי הלוח אם אינו תקין..Uבגלל שאין P35 יצטרכו להחליף לי לצ'יפסט אחר או P43 או P45 לפי הרמה שהייתה לי מה מגיע לי?

פורסם

P45 כמובן. ההבדל לא גדול.

פורסם
  • מחבר

אז איזה דגם אני אמור לקבל? P45-DS3L.?

פורסם
  • מחבר

^^^^הקפצה 24 שעות^^^

פורסם

חיובי.

פורסם

מה הכוונה אותה רמה? לוח P35 אחר יהיה באותה רמה, מאפיינים דומים פחות או יותר. ערכת השבבים P43 יותר טובה ומציעה יותר מ-P35. כנ"ל לגבי P45, יותר טובה מ-P43.

אם מוכנים לתת לך X48 אז מה טוב אבל אם אתה שואל על לוח חלופי אשר יהיה סביר/פייר אז מדובר ב-P43. (הכי קרוב מבחינת ערך כספי ומבחינת מאפיינים)

פורסם
  • מחבר

לבסוף הביאו לי את אותו הלוח ושמתי לב שהלוח שקיבלתי הוא rev 1 ולי היה rev 2 האם יש הבדל?

פורסם
  • מחבר

הקפצה עבר מעל 24 שעות!!

פורסם

בהחלט יש הבדל בין הלוחות. דרוש מהם את אותו לוח עם אותו Rev.‎ או דרוש לוח באותה רמה אם יש עדיין אחריות ללא תוספת עלות.

פורסם
  • מחבר

תוכל להיות יותר ספציפי ולהגיד את ההבדלים?ולה rev 2 יותר טוב שאני ייפרט להם..

פורסם
  • מחבר

הקפצה מעל 24 שעות!!

פורסם
  • מחבר

דיי דחוך חייב תשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים