עבור לתוכן

כדאי לקנות את ה Phenom II X4 955BE?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם X3 720BE, מפרט בדיוק כמו שרציתי

אבל אחרי כמה ימים התקשרו אליי מהחנות ואמרו לי שאחרי ההרכבה של הכל המחשב לא עושה Post

הם בדקו הכל והגיעו למסקנה שהמעבד תקול

לרוע המזל שלי זה ה 720 האחרון שנשאר להם במלאי, ביקשתי שיחליפו לי ל 940 אבל גם זה אין במלאי

אמרו לי שיש מחסור בארץ למעבדים האלו

התקשתי לעוד כמה חנויות ונכון, אין במלאי לאף אחד (IQPC,TMSFOX וכו..) את ה 720 או ה 940

עכשיו, חשבתי אולי לקנות את ה 955BE שיש במלאי או ה 945

הבעיה היא ש 945 הוא לא Black Edition וזה לא מתאים לי, וה 955 פשוט יקר מידי ויותר מידי חזק בשבילי,

וגם אם כבר קונים את ה 955 אז עדיף כבר לקנות לוח AM3 וזכרונות DDR3 כדי לנצל אותו כמו שצריך (למרות שהוא עובד עם AM2+ ו DDR2)

מה עושים במצב כזה?

כדאי לחכות או לקנות כבר את ה 955 ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא רע במעבד הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1754

הוא לא Black Edition ואם אני ירצה לבצע OC אני יצטרך לוח יותר טוב ממה שבחרתי (MA770-UD3)

אני מעוניין רק ב BE בגלל הקלות לביצוע OC וגם החוסר תלות ברכיבים אחרים ב OC (כמו לוח, זכרונות..)

פורסם

אתה לא מבין כמה אתה צודק... הלך לי הלוח (780) יש לי את הגירסה הרגילה של 955, תכלס הוא אותו סגנון כמו 920 של אינטל אבל הוא יותר טוב במשחקים...

פורסם

המעבד שהצעתי הוא אובר-קלוקר לא רע.

פורסם
  • מחבר

המעבד שהצעתי הוא אובר-קלוקר לא רע.

את זה אני יודע אבל שוב, תלות בלוח אם וזכרונות

ב BE אני מעלה רק את המכפלה והמתח ולא נוגע בזכרונות (DDR2 1066 ישאר 1066 לא משנה מה אני יעשה)

ובעוד שב 945 אני יצטרך להעלות FSB ואז לדאוג לזכרונות ותזמונים וכו..

פורסם

עם אותו קירור אתה תגיד לאותו תדר (בערך), אין משמעות גדולה למכפלה פתוחה אם לא מדובר באוברקלוק רציני.

ובטח שיש השפעה ללוח, לא משנה אם יש מכפלה פתוחה, עדיין הלוח אחראי על אספקת המתח למעבד.

אם השימושים שלך הם משחקים אז אין שום טעם ללכת מעל ל-720BE (וגם לשלם מעל למחיר שלו). אם אין להם ואתה בין כה וכה מתכנן לפתוח את הליבות הנעולות אז אולי יתמזל מזלך עם 550BE.

אישית הייתי מחפש בחנות אחרת, אין מצב שבכל חנות בארץ אין את המעבד הזה. ואני אומר "בכל חנות בארץ" כי עד כמה שאני יודע כמעט כל חנות מציעה אותו למכירה. לפחות חנויות עם אתר אינטרנט.

פורסם

אני אשתף בניסיון הטרי שלי עם ה 955BE.

עשיתי עכשיו OC ל 955BE עם לוח GIGABYTE 790XT (שעובד עם DDR3).

ה OC היה קל עד כדי גיחוך, אפילו דרך מערכת ההפעלה עם הכלי של AMD (שעובד יפה מאוד דרך אגב).

המעבד נשאר יציב גם ב 3.9 על אויר (MUGEN2) עם 65מעלות. אבל התפשרתי על 3.7 כדי להוריד טמפ'.

בת'רד כלשהו באינטרנט (שלצערי אני לא מוצא אותו עכשיו) בו שיתפו כל המשתמשים את ה Setup שלהם ואת ה OC שהשיגו עם ה 955BE נראה שהרוב המוחלט השיג תדר של לפחות 3.7 כאשר היו גם לא מעט אנשים שעברו את ה 4 על אויר (כנראה שהם גרים בסיביר או משהו כזה).

פורסם

יש לי 955 רגיל והוא היה על 3.8 והטמפ עמדה על 43 מעלות במנוחה על לוח 780 של ג'יגהביט כפול 18 ו220 למעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים