פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר בנאתיים כבר קניתי וחיברתי רואה HD וקצת משחקי אינטרנט ואין בעיות אין בכלל ניצול של הכרטיס,סרטי HD מנצלים אולי רבע ויותר מהכרטיס כך שהוא לא דורש ממש כוח לא?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים בנאתיים כבר קניתי וחיברתי רואה HD וקצת משחקי אינטרנט ואין בעיות אין בכלל ניצול של הכרטיס,סרטי HD מנצלים אולי רבע ויותר מהכרטיס כך שהוא לא דורש ממש כוח לא?חבלעומס יתר אחד קטן והלך לך המחשב.....
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר OK אבל איזה סוג של עומס ,כי שוב משחקים אני לא משחק וגם סרטי HD אני צופה פעם בכמה זמן.וגם עוד כמה חודשים אני קונה מעבד לוח וספק חדשים
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר לפני כמה זמן iגלשתי באינטרנט ופתאום נותק הקשר בין המסך למחשב כמו שקרה בעבר לפעמים לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב לשניה שיתכבה אוטו'עם הצליל של הכיבוי ובמקום זה הוא ישר התכבה .אחרי זה שהפעלתי מחדש פעל טוב .יכול להיות שהספק<כרטיס נותן את אותותיו כי לא עשיתי כלום חוץ וכמה דפי אינטרנט פתוחיםוהעלתי סרט HD לבדוק כרגע ופועל טוב עדיף לרוץ ולקנות ספק טוב עכשיוכי בכל מקרה אני קונה עוד חודש חודשים
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים על מה, האם כדאי לך לקנות ספק יותר טוב? ברור שכדאי. במיוחד אם נראה לך שהישן מתחיל לעשות בעיות.
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים לפני כמה זמן iגלשתי באינטרנט ופתאום נותק הקשר בין המסך למחשב כמו שקרה בעבר לפעמים לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב לשניה שיתכבה אוטו'עם הצליל של הכיבוי ובמקום זה הוא ישר התכבה .אחרי זה שהפעלתי מחדש פעל טוב .יכול להיות שהספק<כרטיס נותן את אותותיו כי לא עשיתי כלום חוץ וכמה דפי אינטרנט פתוחיםוהעלתי סרט HD לבדוק כרגע ופועל טוב עדיף לרוץ ולקנות ספק טוב עכשיוכי בכל מקרה אני קונה עוד חודש חודשיםרוץ כול עוד המחשב עובד ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.