פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים חחחחחחח רק לי יש מערכת קסומה! אין לי שעות שביעיות, אין לי שעות אפס ויום רביעי אני מתחיל משעה שלישית עד שעה שישית (4 שעות לומד והביתה) 8) אני אוהב את כיתה י'!!! בכיתה ט' היה הרבה אבל הרבה יותר שעות, וגם רובם לא ענינו אותי אגב, שלא תחשבו שאני עושה איזה חרא מסלול או משהו, זה 10 יח' אלקטרוניקה + 5יח' פיזיקה ו4 יח' אנגלית ומתמ' (מתכנן לעשות בחינת מעבר) איך הדבר אפשרי? אני אלמד כל יום עד שעה 15:10, זכיתי בקושי לשעת חלון אחת, וכמובן שחלק גדול משיעורי המתמטיקה החליטו לשבץ בשעות 7-8. ולאחר ימי הלימודים המתישים הללו מצפים לי אחה"צ גם לימודים לתואר ראשון. היתרון היחיד בכל הסיפור הוא שאני לא לומד ביום שישי. ;D
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים ביינתים זה כל המינוס בפלוס שניקרא -"לא לומדים ביום שישי" דוחפים לך את חמש השעות שהייתה לומד בשישי בימי לימוד רגילים במהלך השבוע, אם היינו לומדים יום שישי היינו מסיימים בשעות שאתה יכול לחזור הבייתה ברגל ולא להגרר מי שבאמת מסכן זה מי שלומד בהולץ... אבל משום מה לא חבל לי עליהם, הם בטח נהנים מזה (מזוכיסתים)
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מה? לי יש ימים שאני מסיים ב-5 השאר ב-3 אבל אין לי יום שישי ואני מתחיל ב-9 אבל זה עדין חרא לסיים ב5. דופק לך את כל החיים כי אז אתה בא עיף, הולך לישון צהרים עד הלילה, לא נרדם בלילה, ישן כל היום למחרת בשיעור, לא מקשיב לשיעור, מקבל 0 בבגרות, עובד כמנקה רחובות
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים כתה י"ב.... היה טוב.. 28 שעות בשבוע, ואחרי חצי שנה 25 היה שווה לעבור י"א גיהנום בשביל להסתלבט כל השנה בי"ב. מעניין אותי לדעת מה עברת בי"א.. מתן,תלמיד כיתה י"א עם מערכת של מעל 50 שעות :'(
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים איזה דיכאון, יותר מ40 שעות בשבועהולכים לטחון אותי השנה (למרות ששנה שעברה היה לי 47, אבל היה יותר קל)
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים לי בי'א שנה שעברה היה 45 בערך...עכשיו 32 ,אבל זה ביחד עם ה 4 שיעורי CTC שלא בטוח שאני אלך אליהם, כך ש...יכול להיות אפילו פחות [=
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים זה שיעורים נוספים, שהם בדר"כ או תגבור , או פשוט כשמורה לא מספיקה משהו אז יש את השיעור הזה . ככה לפחות אצלנו. זה לא חובה ללכת לכל אחד, אבל אם אמרו לתלמיד מסויים לבוא אז הוא חייב...(חח ת'כלס תלוי במורה =P)
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר דביל מי שהרכיב את המערכת שלנו, יום רביעי: שעתיים מתמטיקה ואז 6 שעות פיזיקה
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים ראיתי את המערכת שעות של אחי הקטן (כיתה ז')ויש לו 40 שעות, אתם חושבים זה נורמאלי?למרות שהוא בכיתת "מופת".
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים ראיתי את המערכת שעות של אחי הקטן (כיתה ז')ויש לו 40 שעות, אתם חושבים זה נורמאלי?למרות שהוא בכיתת "מופת".אתה מכדורי במקרה?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים לא, זה נראה לי קצת מוזר.זה גם לא בית ספר לגאונים בלבד, בית ספר נורמאלי לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.