עבור לתוכן

מתאם Bluetooth מנותק

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מתאם bluetooth המתחבר למחשב ב- Usb. התקנתי את ה- driver המצורף והכל עבד תקין כמה ימים.

המתאם מחובר ברציפות כל הזמן והכל היה תקין.

מאתמול, קבלתי סימון לצד חיבור הרשת הזה ש-"כבל רשת מנותק". הוצאתי את המתאם והכנסתי פעם נוספת, העברתי ליציאת Usb אחרת ולכם לא עבד.

לשבתי שמדובר על עניין של 'צריכת חשמל' אבל נכנסתי למנהל ההתקנים ומתחת למאפיינים של ה- Usb המתאים סימנתי לא להתנתק עקב אי שימוש.

המתאם עובד שכן בכל פעם שאני מכניס אותו המחשב ודיע שזיהה חומרה חדשה אשר עודת באופן תקין.

למה אני מקבל הודעה בחלון 'חיבור רשת' שכבל רשת מנותק?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה..

מישהו יכול לסייע?

פורסם

מתאם BLUETOOTH בשביל מה קנית?

אתה התכוונת להתחבר איתו לאינטרנט?

אלה אם כן יש ראוטר בלוטוט' שאני לא יודע עליו, אין דרך להתחבר לאינטרנט על בלוטוט'.

אולי אתה מתכוון לכרטיס רשת אלחוטי?

ואם כן מה הדגם המלא?

ואסור להקפיץ לפני שעברו 24 שעות!

קח את זה לתשומת לבך.

פורסם
  • מחבר

סליחה.

לא הייתי ער לכלל זה.

המתאם שקניתי הוא כדי לגבות את אנשי הקשר שלי ולהעביר שירים לפלאפון שלי דרך ה-bluetooth.

פורסם

לא נורא, קורה :)

לא הבנתי את המקרה.

קנית מתאם BT

אחרי כמה ימים הוא גרם לזה שהכבל רשת יהיה מנותק ואין לך אינטרנט?

והמתאם עובד או לא?

פורסם

זה מדהים , זה קרה גם לי!!!

עד היום לא מצאתי לזה פתרון...

זה היה איזה מתאם שהזמנתי דרך EBAY...

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא קשור לאינטנרט.

עם ההתקנה, נפתח לי בחיבורי רשת,חיבורנוסף.

הצלחתילהתגבר על הבעיה ע"י אתחול מחדש.

לא ייאמן.

פורסם

זה בסה"כ מתאם בלוטות' לרשתות תקשורת.

זה בא עם הדרייבר, ואתה יכול להשתמש בו על מנת לחבר מכשירים נתמכים לאינטרנט באמצעות בלוטות'.

מכיוון שאף מכשיר לא מחובר - המתאם מופיע כמנותק, וזה לא אמור להפריע לך בכלל.

אם זה ממש מפריע לך אתה יכול להעביר את המתאם הזה לdisalble וזהו, אתה לא צריך אותו מופעל.

זה כמו שיש לך כרטיס רשת נוסף שלא מחובר אליו כלום - אז יופיע לך מתאם רגיל (local area connection) במצב כבל רשת מנותק.

לסיכום - זו לא תקלה - זה מתאם רשת שלא מחובר אליו כלום וזה תקין וזה ככה כמעט אצל כל אחד שמתקין דרייבר בלוטות'.

פורסם
  • מחבר

לא מדויק.

כאשר הפעלתי את הבלוטוס בפלאפון - בכלל לא הצלחתי לפתוח את התוכנה של הכרטיס כי ..כבל רשת היה מנותק.

פורסם

זה מדוייק מאוד.

אני לא יודע איך התוכנה הספציפית של הכרטיס שלך פועלת

אבל כמעט כל דרייבר של דונגל בלוטות' מתקין גם מתאם רשת בלוטות למקרה שתרצה להשתמש בו.

ברוב המקרים אף אחד לא משתמש בו והוא נשאר מנותק תמיד.

ושוב - העובדה שמתאם הרשת הזה מופיע כמנותק פשוט אומרת שלא חיברת שום דבר לשירות הרשת הבלוטות'י שלך.

זה בכלל לא משפיע ולא קשור לשאר השירותים שאתה יכול לעשות בהם שימוש בבלוטות' (העברת קבצים, serial connection ועוד)

אני אישית תמיד מעביר את מתאם הרשת של הבלוטות' שלי למצב disabled אחרי התקנת הדרייבר.

פורסם

לי בנייד יש מובנה BT ואצלי בויסטה אין שום מתאם רשת שקשור ל BT יש את התוכנה שמנהל את הכרטיס והחיבורים שלו.

אצלי בד"כ ה BT בכלל מכובה כי אין לי צורך בו.

ובשביל להעביר שירים ודברים ומהפלאפון לא הייתי מתחבר עם BT אלא עם כבל ... הרבה יותר מהיר... הרבה יותר אמין.

פורסם
  • מחבר

כבל עולה עשרות שקלים ומתאים רק לסוג המכשיר המסויים שיש לי...לצערי

פורסם

אז מה?

יש לך מכשיר משלך,וגם אם אתה מחליף כל יומיים מכשיר בא בערכה כבל, אז מה זה משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים