עבור לתוכן

מבקש המלצה לנתב אלחוטי+חוטים

Featured Replies

פורסם

יש לי בית קומה אחת ! והחדר עם המודם של הכבלים די מרכזי

סה"כ קיר בלוקים אחד

אני מחפש נתב עד 250 ש"ח מה אתם אומרים למשל על EDIMAX ? הדגם הזה :

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728766

אם יש נתבים יותר טובים ממנו בסכום עד 250 ש"ח אשמח לדעת ולקבל המלצות

והבנתי שכדאי שיהיה בתקן N

פורסם

אחלה נתב... אם אין לך תקלות סביבתיות משמעותיות אז גם נתב בתקן 11G הוא אחלה חוץ מזה שגם תקן 11N הרבה פעמים לא מסוגל לחפות על פגעים כאלה ואחרים.

פורסם
  • מחבר

הסבר את עצמך כשאתה רושם "תקלות סביבתיות משמעותיות "

מה זה בידיוק אומר :P

פורסם

הכוונה היא להפרעות שידור\קליטה כמו מכשירים שמשדרים על אותו תדר.. 2.4GHZ או קירות בטון.. שיש בתוכם רצועות ברזל... מכשירי שידור שונים שיוצרים הפרעות אלקטרומגנטיות... מכוניות היברידיות שחונות בסלון של הבית...

פורסם
  • מחבר

מכוניות היברידיות שחונות בסלון של הבית

לא אתנגד לזה =]

האמת שהחדר איפה שישב הנתב הוא מבלוקים ולא מבטון אז זה יהיה סבבה ?

ד"א אין ניתוקים בנתב הזה סתם ככה ? לא תיהיה בעיה להוריד לילה שלם באי מיול סתם לצורך דוגמא !

פורסם

קודם כל אני בעד מכונית היברידית שחונה בסלון.. זה יפה וירוק... למרות שאני נגד התרבות הירוקה...

בלוקים זה סבבה למרות שכל חסימה פיזית חוסמת את השידור ברמה מסויימת זה יהיה בגדר הנסבל.

בכללי הסברתי פה באיזו שהיא הודעה על החיבור האלחוטי והבעיות שלו אבל כל עוד כרטיס הרשת תקין ואין הפרעות אז לא אמורות להיות התנתקויות.

אצלי פה בבית יש מחשב שעד שהתקנתי בו ויסטה עבד שבועות עם כרטיס אלחוטי מול הנתב של אדימקס 6204GW.

הכרטיס האלחוטי הוא של לינקסיס SRX400 שאגב כרטיס מאד חזק וקלט רשת למרחק של למעלה מ 150 מטר דרך הרבה קירות.

פורסם
  • מחבר

לי יש מחשב נייד של ASUS עם כרטיס רשת של atheros.

http://www.atheros.com/pt/AR5007EG.htm

מותקן עליו WINDOWS 7

פורסם

סביר להניח שתהנה מאד מהנתב רק שלא תצפה לנצל את יכולות טכנולוגית ה N שלו עם הנייד הזה ללא כרטיס חיצוני...

בכללי כל עוד N הוא לא תקן אני לא אוהב אותו יותר מידי אם כי שמועות רצות עליו...

וגם אני בחיים שלי ראיתי רק נתב אחד שעובד בטכנולגית N של אדימקס ולא היו מרוצים ממנו למרות שאני טוען שזה כנראה בגלל שכרטיס הקצה הוא לא תומך בטכנולוגית N.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים