עבור לתוכן

האם בעייה בספק כח

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב.

האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק?

או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר?

הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?)

המון תודה!

ורד

פורסם

הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?)

המון תודה!

ורד

רוצה עצה ידדותית קפצי למנחם כפי שהבנתי את אשדודית או קרובה אליהם ותביאי תמחשב שרק יבדקו אותו ...

זה שהספק שלו זה בסדר אבל יכול להיות שזה גם בעיות חמורה ...

ותמסירי ד"ש מ "רומן" למחנם ולבן שלו יאיר ....

וככה תדעי עם שווה לתקן אותו אן לא ....

עם אין לך אפשרות להביא תמחשב למעבדה ..

שלחי לי פרטית ואני ימצא לך פתרון !

בנוגע לאחריות כן יש לך על הספק שלך אחריות 3 שנים הרגע בדקתי !

ככה שאת יכולה להיות רגועה ...http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1620

פורסם
  • מחבר

הי רומן -

לצערי בכלל לא אשדודית, למרות שרכשתי מ IQPC - פשוט המליצו לי עליהם בזמנו. אכן, ראיתי שהספק באחריות, השאלה היא, אם כבר אתה מכיר אותם, האם יסכימו לדבר איתי על התקלה טלפונית? לי זה נשמע כמו ספק, התקלות הן לפני שהמחשב אפילו מתחיל לעלות, רק שאני מכירה בעיות ספק ש... הוא בכלל לא עובד... לא נתקלתי בבעייה של התנעות... ועוד שאלה, האם יסכימו לשלוח לי את הספק החלופי על חשבונם או אל חשבוני?

שוב תודה!

ורד

פורסם

הי רומן -

לצערי בכלל לא אשדודית, למרות שרכשתי מ IQPC - פשוט המליצו לי עליהם בזמנו. אכן, ראיתי שהספק באחריות, השאלה היא, אם כבר אתה מכיר אותם, האם יסכימו לדבר איתי על התקלה טלפונית? לי זה נשמע כמו ספק, התקלות הן לפני שהמחשב אפילו מתחיל לעלות, רק שאני מכירה בעיות ספק ש... הוא בכלל לא עובד... לא נתקלתי בבעייה של התנעות... ועוד שאלה, האם יסכימו לשלוח לי את הספק החלופי על חשבונם או אל חשבוני?

שוב תודה!

ורד

:bash:

היי ורד מה שלומך ..

שלחי לי פרטית עם הפרטים שלך מאיפה את בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים