פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר אגב, ככה נראים הזכרונות שלי כרגע http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=iw&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.ocztechnologyforum.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D48239&sl=de&tl=en&history_state0=
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים הזכרון בן 8 חודשים, ובכל מקרה החנות מצהירה על אחריות לכל החיים.היום קפצתי לחנות אחרי העבודה עם הזכרונות, החנות מסרבת להחליף את הזכרון בתואנה של "נזק פיזי"אי אפשר להגיד שנפלתי מהכסא כששמעתי את זה, עכשיו נחכה לתשובה מOCZKSP מטומטמים לי לא החליפו NF7 תקול בגלל סדק קטנטן על מכסה הפלסטיק של החיבור הפרללי מאז אני לא קונה שם (וזה היה עוד ימי הAXP) ובקשר לתמונה - זה פשוט מצחיק , איך OCZ משחררים דבר כזה מהמפעל אלו הרי זכרונות high end שלהם
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר ובקשר לתמונה - זה פשוט מצחיק , איך OCZ משחררים דבר כזה מהמפעל אלו הרי זכרונות high end שלהםהזכרון שלי הוא מהREVISION הראשון של גופי הקירור, הם תיקנו את זה בגרסאות החדשות יותרבכל מקרה, לא הם האשמים, בכל הת'רדים בנושא שראיתי שם בפורום, הם פשוט החליפוהבעיה היא החנות שמתווכחת איתי על מוצר שעולה באיזור ה300 ש"ח, וטוענת שאני עשיתי את הנזק (כאילו, מה לעזאזל האינטרס שלי?)ועוד סוגרים את הנושא הזה בטלפון, הבחור שקבע שאני לא זכאי להחלפה אפילו לא ראה את הזכרון!!!עומרי מה שם החנות ?מה זה משנה?גם ככה נסיון עם חנויות זה מאוד אינדבדואלילחלק נסיון נהדר עם חנויות שלאחרים היה איתם סיוט ולהיפךאין חנות מושלמת :-\
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר עדכון (בתקוה אחרון)OCZ (כמובן) אישרו לי RMAשלחתי את המייל שלהם לחנות עם השתלשלות העניינים (המנהל הבטיח שבמידה וOCZ יאשרו RMA הוא יממש את האחריות)אני לא מאמין שאני מבזבז כל כך הרבה זמן על מוצר שעולה 300 ש"חועוד על מוצר שעובד מצויין (וסובל מבעיה "קוסמטית" קלה)חבל שהחנויות בארץ לא יכולות להיות אדיבות כמו OCZהמכתב שלהם היה קצר לעניין: "מצטערים על הבעיות שחווית עם המוצר שלנו" ולינק למלא פרטים למשלוח
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים כמובן שהם איבדו לקוח לצמיתות (ועוד תכננתי לקנות היום מספר חלקים שעולים פי 6 מהזכרונות הללו)תמוה ביותר:אתה עצמך מעיד כי לא תקנה עוד בחנות זו אבל מחפה עליה ולא רוצה למסור את שם החנות?למה שלא תיתן פומבי למידע בדבר התנהגות לא נאותה (כעדותך) של החנות,ובכך תאפשר לכל אחד להחליט אם הוא רוצה לרכוש שם אם לאו?ולחנות עצמה תהיה כמובן זכות תגובה או זכות שתיקה שגם ממנה נסיק משהו.אם לא תפרסם את שם החנות, כמתחייב, אתה פוגע באינטרס של כולנו (ובעקיפין גם בשלך).
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים הוא כבר הסביר למה.מה זה משנה?גם ככה נסיון עם חנויות זה מאוד אינדבדואלילחלק נסיון נהדר עם חנויות שלאחרים היה איתם סיוט ולהיפךאין חנות מושלמת :-\
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים זה לא עונה על הטיעונים שהעלתי תן לכל אחד להחליט בעצמו אם הנסיון הנהדר שלו עם החנות מחפה על התנהגותה הנוכחית אם לאו.אי חשיפת שם החנות פוגעת בכולנו ולא מקיימת את הפתגם: "אור השמש הוא המחטא הטוב ביותר"
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים במידה ויש לך מספר RMA מהשירות של OCZ פשוט פנה ליבואן הרישמי בארץ וזה הכלhttp://www.ocztechnology.com/wheretobuy/distributors/all/europe#Israel
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר האתרים של שתי החברות הרשומות בקישור לא עובדיםובכל מקרה, אין לי שום כוונה להטריח את עצמי לראשון לציון (או לאיפה שלא נמצא TDSD)בטח לא כשחנות המחשבים נמצאת 2 דקות ממקום העבודה שלי.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים במידה והחנות המדוברת עובדת ביבוא רשמי מספיק שיחת טלפון ליבואן להסביר את המצב והוא ידאג שהחנות תקבל ממך את הזכרונות במידה והיבוא לא רשמי ..... :
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים במידה והחנות המדוברת עובדת ביבוא רשמי מספיק שיחת טלפון ליבואן להסביר את המצב והוא ידאג שהחנות תקבל ממך את הזכרונות במידה והיבוא לא רשמי ..... : צודק מאוד
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר לא יודע אם החנות עובדת עם היבואן או שמייבאת בצורה עקיפהבסופו של דבר, החליפו לי את הזכרון, באיחור של יומיים אבל חפיף...לפחות קיבלתי את הREVISION החדש, מקווה שבו הבעיה לא תחזור
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים לא יודע אם החנות עובדת עם היבואן או שמייבאת בצורה עקיפה בסופו של דבר, החליפו לי את הזכרון, באיחור של יומיים אבל חפיף... לפחות קיבלתי את הREVISION החדש, מקווה שבו הבעיה לא תחזור יפה ככה צריך תתחדש מזל טוב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.