עבור לתוכן

הקיץ הישראלי נתן את אותותיו בזכרונות שלי

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי יש סט זכרונות OCZ במהירות 1066 מדגם REAPER

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition

הזכרונות מהיום הראשון עובדים ב1066 עם מתח 1.8

היום, בזמן שאני גולש להנאתי שמעתי רעש מתכתי, פתחתי את המארז ולהפתעתי מפזרי החום של שני הסטיקים שכבו להם בכיף על תחתית המארז

החום העצום במארז (למרות כל המאווררים) בשילוב של חדר חם ולא ממוזג עשו את שלהם והדבק שהחזיק את המפזרים פשוט נמס

מפתיע במיוחד לאור העובדה שלא הצלחתי להכניס אותם בחזרה כלומר בנוסף לדבק שמחזיק אותם יש גם לחץ של הסגירה, אז איך הם נפלו? :s05:.

פתחתי TICKET ל RMA באתר של OCZ כי אני די סקפטי שהחנות בארץ תשמח לבצע החלפה לזכרונות במצב כזה (נשאיר את זהות החנות בסוד בינתיים)

מעניין, לעוד מישהו זה קרה?

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי את הREAPER 1066 הישן (לא מוצא אותו באתר...) עם ההיטפייפ בצבע המקורי של הנחושת ואין לי אף בעיה... את האמת הם אפילו לא חמים... ממש לא... הם פחות או יותר בחום של האויר במארז...

שאלה - למה הפעלת אותם על 1.8V?... הם אמורים לפעול על 2.2....

פורסם
  • מחבר

כי אם הם פועלים טוב על 1.8, למה לתת להם 2.1?

בעקרון גם לי אין בעיה, פשוט אין HEATPIPE אבל הזכרון עובד מצויין

פורסם

מאוד מוזר מה שאתה מספר

בטח פגם ביצור ולא בעיה של חום. יש לי אותם שנה ויותר ואין שום בעיה והמחשב שלי תנור עם ה GTX285 והמארז הלא כל כך גדול HEC6A21

פורסם

חחחח מצחיק אותי לראות את זה.

יש לי את אותו הדגם, (קניתי אותו מ- KSP), ומהימים הראשונים הייתה לי את הבעיה הזו.

באתי אליהם עם הסטיקים כשלאחד מהסטיקים הגוף קירור קצת מוטה באלכסון, והם טענו שזה נזק פיזי שאני גרמתי (משכתי חזק מדי או משהו כזה חחח) - שטות גמורה.

בכל מקרה, בגלל שהם עדיין עבדו, ולא היה לי זמן וכח להתעסק בלהתעקש על זה נשארתי עם הסטיקים הפגומים.

לפני כמה שבועות פתחתי את המחשב כי היו לי קצת ארטיפקטים וראיתי ששני הסטיקים כמעט ואיבדו את הגוף קירור שלהם.

נראה לי שזה פאק בייצור. לא ברור איך לא יצאה על זה הודעה מה- OCZ, המחשב שלי בכלל לא כזה חם, וזה עוד קרה לי בימים הראשונים שלי עם המחשב.

לא יודע עד כמה זה משפיע על הביצועים ואם זה יכול לגרום לנזק ממשי.

נראה לי שאני כבר חצי שנה עם המחשב הזה, ועד עכשיו הוא שרד.

פורסם

נזק זה לא יגרום זה תוספת בונוס אם תרצה.

יש מיליון זיכרונות בלי פיתרונות "קירור" עליהם והם מסתדרים מצוין.

פורסם

יש לי את הזכרונות האלה כבר שנה ועובדים על תדר 950MHZ, לא ניתקלתי בבעיה הזאת.

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא יגרם נזק, סתם מעצבן אותי :)

הזכרונות אצלי כמעט שנה, היום פשוט שמתי לב לזה (המון זמן לא פתחתי את המחשב)

אולי באמת אני פשוט אוריד את הגופי קירור ואמשיך לעבוד איתם ככה, בחנות בטח לא יבינו ולמי יש כח לשלוח אותם לOCZ?

פורסם

בעיקרון אם אתה שומע על עוד מקרים דומים אני אומר שיהיה לך שווה לפחות לכסות האחריות אם יש לך.

פורסם

האים הקירור הוא שחור עם נחושת או שחור עם ניקל ? (אם זה נחושת יכול להיות שזה הורסיה הישנה והדפוקה , לא ששמה זה אמור לקרות אבל אולי בחדשים הם תיקנו את זה ולכן זה לא קורה לי , ואולי יחליפו לך לוורסיה החדשה)

יש לי גם זכרונות של OCZ

1150 ניראים בדיוק כמו הזכרונות שנתת עובדים על מתח 2.2 כל סטיק שני ג'יגה ויש לי 4 סטיקים (פי כמה יותר חם משל כולכם)

גם במים הכי חמים מעולם לא קרה לי משהו דומה ..

ואני גם בטוח שאין מצב שהסינקים יפלו לי מהזכרונות .

(אצלי זה הורסיה החדשה)

כמו שנאמר כניראה פאק ביצור

יכול להיות שאחד לכמה מאות או אלפים או אחדים זה קורה.(לא אני ולא אתה צריכים לספוג את זה)

לפי דעתי לא תהייה בעיה לממש אחריות

ואם לא יממשו לך אני דורש שתגיד את שם החנות !

פורסם

אם פגה האחריות החנות לא חייבת לו שום דבר.

אפילו שזה פגם בייצור, אין אחריות=בעיה שלך.

ככה ששם החנות לא תיהיה רלוונטית.

פורסם

OCZ = lifetime warranty

ואם לא , אבוי לחנות!

פורסם
  • מחבר

הזכרון בן 8 חודשים, ובכל מקרה החנות מצהירה על אחריות לכל החיים.

היום קפצתי לחנות אחרי העבודה עם הזכרונות, החנות מסרבת להחליף את הזכרון בתואנה של "נזק פיזי"

אי אפשר להגיד שנפלתי מהכסא כששמעתי את זה, עכשיו נחכה לתשובה מOCZ

פורסם

קשקוש, איזה נזק פיזי? אם היה נזק פיזי אפשר לראות סימנים על הקרור. זה גם קורה לי עם סט אחד של הADATA שלי אבל פתרתי את זה עם קצת נייר ולחץ מהסטיק השני :) (4 סטיקים של 2).

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי עכשיו בפורומים של OCZ, אני לא לבד :)

אם וכאשר OCZ יאשרו RMA, החנות ביקשה שאעביר לה את המייל והם יחליפו לי

כמובן שהם איבדו לקוח לצמיתות (ועוד תכננתי לקנות היום מספר חלקים שעולים פי 6 מהזכרונות הללו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים