עבור לתוכן

הגברת קליטה של הרשת האלחוטית - ראוטר חדש או פתרון אחר?

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש פתרון לקליטה גבוהה של הרשת האלחוטית. מרוחק כ-30-40 מטר מהראוטר ואות הקליטה נמוך מאוד, מה האופציות לשיפור הקליטה? ראוטר אחר או מגביר אות כלשהו?

תודה.

פורסם

איזה ראוטר יש לך??

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג לגבי הדגם כיוון שזה אצל חבר.

אני מניח שזה מהסדרות הפשוטות ביותר.

פורסם
  • מחבר

זאת הדרך היחידה להגברת הקליטה? אין מוצר יעוד לנושא? ואם רק ראוטר נוסף יגביר את הקליטה, איזה כדאי לקנות?

מעבר לכך, האם רשת אלחוטית בתקן N לא מאפשרת קליטה רחבה יותר או שהיעוד שלה הוא אחר?

פורסם

כמובן יש את האפשרות של חיבור אנטנה חיצונית... במידה והוא תומך בזה...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אנטנה חיצונית?

פורסם

http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html

לא יודע אם זה יעבוד ל 30 מטר - אבל אצלי זה הגדיל את הקליטה משני פסים לארבעה (דרך קיר).. בכל מקרה מומלץ לנסות לפני שמשקיעים כסף.

פורסם

מצטער לאמר שזאת סתם חלטורה ביתית ונסיון כל שהוא חובבני להגדיל את הטווח.

אני מדבר על אנטנה שעולה איזה 200 שקל שמתחברת לנתב מתאים...

יש לחבר שלי נתב אלחוטי שמשדר בעוצמה של 100mw ומיועד לאנטנות של עד 20DB והוא שם אנטנט OMNI שעלתה איזה 100 דולר ועם זה קולטים למרחק די גדול דרך קירות.

פורסם

אין ספק שזאת חלטורה ביתית, ולרגע לא רמזתי שזה יכול להתחרות במוצר יעודי - אמרתי רק שזה שווה נסיון, שזה עבד אצלי, ושזה חסך כאב ראש.

דרך אגב: זה כשזה עבד, ועוד בתור חלטורה ביתית, זה היה ממש מגניב :)

פורסם

לשמחתך כנראה אתה יותר טוב ממני בחלתורות כי אני ניסיתי כל מיני כאלה דברים ואחרים ולא ממש מצאתי את עצמי נשכר מזה במידה שהייתי מצפה.

אז קניתי אנטנה שעלתה 100$ כיוונית שמשדרת למרחק של משהו כמו 5 קילומטר בקו ישר במהירות מאד מאד איטית אבל למרחק של 500 מטר בקו ישר היא משדרת מספיק מהר בשביל לעבוד ב RDP עם מחשב נייד לשמוע תוך כדי זה מוזיקה ולגלוש באינטרנט...

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת שמות של רכיבים שיעזרו לי לפתור את הבעיה, כיוון שאינני רואה עצמי מנסה את החלטורות הללו(כמובן בלי להעליב, אני מחפש פתרון רציני וקבוע).

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים