פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים שלום,מחפש פתרון לקליטה גבוהה של הרשת האלחוטית. מרוחק כ-30-40 מטר מהראוטר ואות הקליטה נמוך מאוד, מה האופציות לשיפור הקליטה? ראוטר אחר או מגביר אות כלשהו?תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר אין לי מושג לגבי הדגם כיוון שזה אצל חבר.אני מניח שזה מהסדרות הפשוטות ביותר.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים במרחקים כאלה קשה להבטיח, אבל אתה יכול לנסות ולהעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר זאת הדרך היחידה להגברת הקליטה? אין מוצר יעוד לנושא? ואם רק ראוטר נוסף יגביר את הקליטה, איזה כדאי לקנות?מעבר לכך, האם רשת אלחוטית בתקן N לא מאפשרת קליטה רחבה יותר או שהיעוד שלה הוא אחר?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.htmlלא יודע אם זה יעבוד ל 30 מטר - אבל אצלי זה הגדיל את הקליטה משני פסים לארבעה (דרך קיר).. בכל מקרה מומלץ לנסות לפני שמשקיעים כסף.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מצטער לאמר שזאת סתם חלטורה ביתית ונסיון כל שהוא חובבני להגדיל את הטווח.אני מדבר על אנטנה שעולה איזה 200 שקל שמתחברת לנתב מתאים...יש לחבר שלי נתב אלחוטי שמשדר בעוצמה של 100mw ומיועד לאנטנות של עד 20DB והוא שם אנטנט OMNI שעלתה איזה 100 דולר ועם זה קולטים למרחק די גדול דרך קירות.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים אין ספק שזאת חלטורה ביתית, ולרגע לא רמזתי שזה יכול להתחרות במוצר יעודי - אמרתי רק שזה שווה נסיון, שזה עבד אצלי, ושזה חסך כאב ראש. דרך אגב: זה כשזה עבד, ועוד בתור חלטורה ביתית, זה היה ממש מגניב
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים לשמחתך כנראה אתה יותר טוב ממני בחלתורות כי אני ניסיתי כל מיני כאלה דברים ואחרים ולא ממש מצאתי את עצמי נשכר מזה במידה שהייתי מצפה.אז קניתי אנטנה שעלתה 100$ כיוונית שמשדרת למרחק של משהו כמו 5 קילומטר בקו ישר במהירות מאד מאד איטית אבל למרחק של 500 מטר בקו ישר היא משדרת מספיק מהר בשביל לעבוד ב RDP עם מחשב נייד לשמוע תוך כדי זה מוזיקה ולגלוש באינטרנט...
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר אשמח לדעת שמות של רכיבים שיעזרו לי לפתור את הבעיה, כיוון שאינני רואה עצמי מנסה את החלטורות הללו(כמובן בלי להעליב, אני מחפש פתרון רציני וקבוע).תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.