עבור לתוכן

מישהו יודע אולי מתי כרטיסי EV-DO לניידים יתחילו להיות משווקים בארץ?

Featured Replies

פורסם

למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה

שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת...

הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף

לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית.

חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו :(

אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי

להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים? :)

פורסם

תגיד לי אתה עושה צחוק? EVDO זה לא אפיק חיבור זה רשת סלולארית(הישנה של פלאפון)....

אתה יכול לקנות מודם express card/pcmcia בחנויות בארץ, בחו"ל או אצל המפעילה הסלולארית(סלקום מציעה מודם express card של sierra בתור אחד מהמודמים הבסיסיים שלה.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אתה עושה צחוק? EVDO זה לא אפיק חיבור זה רשת סלולארית(הישנה של פלאפון)....

http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution-Data_Optimized

מן הסתם שזה מתחבר באפיק express/34 או PCMCIA

ולגבי מודם של Sierra בסלקום - באמת שלא מצאתי, אם תתן לי לינק ארוץ לקנות אפילו מחר מבחינתי :P

פורסם

מה קשור הלינק לWIKI? אתה עדיין לא הבנת שEVDO זאת טכנ' מתה בארץ? זאת רשת הדור השלישי הישנה של פלאפון, היום הם עברו לGSM, ומספקים גלישת DATA בHSDPA ו-HSUPA.

כנס לאתר של סלקום, המודם מופיע בחנות, אישית אני לא הייתי קונה שום דבר שלהם, מזמינים מודם מEBAY, במודמים הזולים אין שום הבדל, היקרים מתחילים מכ200 דולר בחו"ל...

פורסם

כמה דברים, כפי שצויין קודם EVDO זו טכנולוגיה סלולרית, כמו GSM UMTS HSDPA/HSUPA וכו'.

מבחינת מודמים סלולרים יש מספר סוגים

EXPRESS CARD

PCMCIA

USB

והאחרון שלא נמכר בארץ בכלל MINI PCI-E שהוא פנימי בטוח המחשב, בדרך כלל יושב ליד כרטיס הWIFI, וכמובן מחייב חריץ לSIM במחשב.

בעקרון הפנימי הוא הכי נוח, והכי חזק, מאחר והוא מחובר לאנטנות שעוברות שטח לא קטן בתוך המחשב.

לאחר מכן הEXPRESS CARD והPCMCIA, שהראשון חיבור חדש יותר, והשני פחות, שהוא ברובם בפנים חוץ מחלק קטן הכולל אנטנה, ולפעמים ניתן לחבר אנטנה חיצונית בנוסף, אבל כמובן שזה פחות נוח.

והאחרון ההכי חלש, ההכי מסכן, והכי שברירי זה הUSB, שכולו בחוץ, מכה קטנה והוא נשבר, בעל אנטנה פיצית, ולפעמים ניתן לחבר אנטנה חיצונית, שזה כמובן הרבה פחות נוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים