עבור לתוכן

כרטיס טלויזיה ומחשב חזק יכולים להחליף ממיר כבלים מקליט?

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר.

הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק

והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים.

אשמח לכל עצה או טיפ בנושא.

תודה!

פורסם

המחשב לא יכול להחליף את הממיר עצמו - הוא רק עשוי לספק את פונקציית ההקלטה. אתה עדיין תצטרך ממיר (פשוט, שאינו מקליט) בשביל לקבל אות במחשב, ולא תוכל להקליט מערוץ שונה מזה שאתה צופה בו.

פורסם
  • מחבר

לגבי ממיר זה ברור, ישנו ממיר כבלים HD אבל שאינו מקליט.

כרטיס טלוויזיה אכותי לא יכול להקליט מערוץ אחר? ואם מאותו ערוץ זה נעשה בפשטות ואכות טובה?

משהו כמו Hauppauge HVR-2200?

פורסם

אני לא יכול לענות לך לגבי הפשטות או האיכות - אבל אני יודע בוודאות לגבי הערוצים. החלפת הערוצים עדיין תתבצע דרך השלט של הממיר (בדיוק כשם שאתה לא יכול להחליף ערוצים בממרי עם השלט של הטלויזה) ואילו הממיר מצדו יספק בכל רגע נתון רק את הערוץ היחיד עליו הוא מכוון.

פורסם

החלפת הערוצים עדיין תתבצע דרך השלט של הממיר (בדיוק כשם שאתה לא יכול להחליף ערוצים בממרי עם השלט של הטלויזה)

לאו דווקא. הרבה כרטיסי טלוויזיה מגיעים עם "עינית" כזאת, שמכוונת לעינית קליטה של הממיר, ואחרי כיוון קל (שנעשה בתוכנת המדיה סנטר)

אתה יכול להחליף ערוצים עם השלט של המחשב.

הוא פשוט קולט מה אתה עושה עם השלט של המחשב, ומשדר את זה בעזרת אותה עינית, שיושבת על הממיר, במקום השלט המקורי של הממיר.

פורסם

אתה יכול לעשות הכול במחשב כולל להעביר ערוצים - אבל בתנאי שזה לא ערוצים דיגיטליים. עם ערוצים 1,2,5, נשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ הילדים, ערוץ המוזיקה ועוד כאלה מספיקים לך, אפשר לעשות הכול במחשב.

פורסם

אתם לא הבנתם את הכוונה שלי. זה לא משנה באיזה שלט או אופן בקרה אתה משתמש - בסופו של דבר החלפת הערוץ מבוצעת ע"י הממיר עצמו והוא מוציא בכל רגע נתון ערוץ אחד בלבד.

פורסם
  • מחבר

תודה, ערוץ אחד זה מספיק להקליט ועוד יותר טוב שהשלט שולט בזה..

לגבי האכות ופשטות העבודה למישהו יש נסיון?

פורסם

מבחינת האיכות זה תלוי בכרטיס טלוויזיה שלך, באיך הוא מתחבר ובמקום שלך בהארדיסק.

מבחינת פשטות העבודה, זה תלוי בתוכנת המדיה סנטר שאתה משתמש בה.

בעקרון זה לא אמור ליהיות מסובך, יש כל מיני תוספים שמאפשרים להוסיף את לוח השידורים של שתי החברות (יס והוט)

ושם אתה יכול לבחור מה להקליט ומתי. אתה יכול לקבוע כללים להקלדת כל הסדרה, לקבוע הקלטה לכל תוכנית שמופיע בלוח שידורים וכו'.

זה בגדול עובד בגדול כמו הממירים של יס והוט מבחינת צורת העבודה.

רק כדאי מידי פעם לבדוק שלוח השידורים באמת מתעדכן כמו שצריך מהשרתים וכו'..

פורסם
  • מחבר

תודה:)

יש כרטיס של חברה מסויימת שהוא מומלץ במיוחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים