פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים איך לכל הרוחות צורבים או פותחים קובץ בפורמט binעם איזו תוכנותיש לי ווינדוס אקס פי אם זה משנה
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים היום אני אלמד אתכם שני דבריםכותבים אם כשמתכוונים לתנאי - אם תשתה קפה, תתעורר! לדוגמאוכותבים עם כשמתכוונים להוספה - אני הולך לאכול בורקס עם גבינה.הדבר השניisobusterתוכנה לפתיחת כל סוגי הISO.. תהנה.חבר'ס אם נפגעתם או משהו אז סליחה, הכל בהומור.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים היום אני אלמד אתכם שני דבריםכותבים אם כשמתכוונים לתנאי - אם תשתה קפה, תתעורר! לדוגמאוכותבים עם כשמתכוונים להוספה - אני הולך לאכול בורקס עם גבינה.הדבר השניisobusterתוכנה לפתיחת כל סוגי הISO.. תהנה.חבר'ס אם נפגעתם או משהו אז סליחה, הכל בהומור.סוף סוף מישהו שיודע את ההבדל !מילא שאנשים כותבים את זה עם שגיאות אבל בא לי לבכות כשאני רואה שבעיתון כמו מעריב או ידיעות כותבים עם טעויות כאלה..
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים תראה בשביל זה יש את "הארץ" עיתון אלוף העיתון היחיד שלא ימני למוות איך לעזאזל מתקשרת פה הנטיה הפוליטית ? כולה דיברנו על ההבדל בין אם ל-עם ???
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים בתוכנה בשם CDRWIN, תצתרך למצוא לתוכנה פריצה או לרכוש אותה, כיוון שבגירסת הדמו היא מוגבלת לצריבה ל X1.ולפני שאתה צורב אתה צריך לערוך את קובץ CUE ולכתוב את מיקום הקובץ והתקיה.ואז לצרוב.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים תראה בשביל זה יש את "הארץ"עיתון אלוףכן, הוא העיתון היחיד שאיתו אפשר לעטוף מקרר בעזרת גליון בודד...מאוד שימושי.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.