עבור לתוכן

בעייה עם הסיסמה בפייסבוק...

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי.

יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד.

הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...")

עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה :s07:

יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...)

תודה לעוזרים :)

פורסם

אם הגעת לגבול, שלח שאלה למשמר הגבול.

לא ברצינות, חכה לתשובה מצוות האתר.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג כמה זמן זה לוקח בד"כ?

זה יהיה מה זה ז להקים מחדש את כל הפרופיל שלי :-[

פורסם

אתה בטוח שלא היה קוד?

איך בדיוק קראת את המייל? בדפדפן? בקליינט דואר כלשהו?

נסה דפדפן אחר \ קליינט דואר אחר.

נסה לחטט ב headers של המייל (אם תגיד איך קראת את המייל אוכל להנחות אותך איך לראות את זה שם)

ולראות אם אתה רואה את הקוד בכל זאת.

(כמובן לנסות על המייל האחרון שהגיע ולא על האחרים)

פורסם
  • מחבר

בדפדפן...

זה המייל-

Hey Ig,

You recently requested a new password. To reset your password, follow the link below:
[url]https://login.facebook.com/reset.php?email=IG%40gmail.com&s=1[/url]
(If clicking on the link doesn't work, try copying and pasting it into your browser.) Please do not close your browser until the password page completely loads, which may take several minutes.

Alternatively, you may paste the following code into the form present on the page used to request the new password:

Please note that this email has been sent to all contact emails associated with your account.

If you did not reset your password, please disregard this message.
Check out [url]http://www.facebook.com/help.php?page=174[/url] if you have any questions.

Thanks,
The Facebook Team

אגב, אחרי איזה 13 נסיונות הגיע לי מייל נורמאלי עם קוד ולינק עובד, אבל אז נכתב לי שהגעתי למקסימום האיתחולים המותר... ואחרי איזה שעתיים ניסיתי שוב ושוב הגיע מייל נורמאלי, אבל אז המערכת לא הצליחה לקבל את הסיסמה החדשה (כנראה הקטע של המספר נסיונות מקסימאלי נשמר...)

פורסם

בג'ימייל כשאתה נכנס להודעה אז למעלה מימין יש את הכפתור של reply ויש בו חץ שאפשר לבחור ממנו עוד אופציות

תבחר ב show original, ייפתח לך חלון שיראה לך את ה message source עם ההדרים והכל.

תנסה לחטט שם ולראות אם אולי הקוד כן קיים במקור של ההודעה ופשוט לא הוצג בגלל תו בעייתי או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

לא... אין... אלא אם 20= זה הקוד :P

פורסם

כן... אז שיהיה בהצלחה עם זה :) תספר מה הם ענו לך (או מתי התייאשת ופתחת פרופיל חדש)

פורסם
  • מחבר

:מכין אקדח ובקבוק ויסקי:

פורסם
  • מחבר

ווהוווו!!!!!!

ניסיתי שוב לאתחל את הסימה וזה עבד לי!!!111!!11!

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

שמח בשבילך.

פעם הבאה תוכל גם לשלוח להם מייל, הם פותרים את הבעיות ממש מהר.

פורסם

איזה כיף לך שחזר לך הפרופיל, עכשיו תוכל להתחיל עם בחורות רנדומליות בנות 17 שיבתרו אותך ל42 חלקים(ע"ע "דובי זובי").

פורסם

איזה כיף לך שחזר לך הפרופיל, עכשיו תוכל להתחיל עם בחורות רנדומליות בנות 17 שיבתרו אותך ל42 חלקים(ע"ע "דובי זובי").

אני מבין שהיה לך ניסיון קשה :-X

פורסם

סוף טוב, הכל טוב. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים