עבור לתוכן

הורדת אחוזי שומן בגוף המלצות לתפריט יומי

Featured Replies

פורסם

כמה שטויות בדיון אחד זה משהו

אני בעיצומה של דיאטה בגינה הורדתי 12 קילו של שומן, וקילו אחד של שריר - או בקיצור דיאטה כמעט מושלמת

הדיאטה הזאת לוקחת קצת זמן, דורשת השקעה

אני אומר לך את העיקרון בכמה סעיפים קצרים:

אתה בודק את ה rmr שלך, תריץ חיפוש בגוגל rmr calculator

אתה מגיע למצב שאת אוכל 4-6 ארוחות ביום של 300-400 קלוריות, אתה מחלק אותן כך שתגיע לכמות הקלוריות של ה rmr שלך

אתה אוכל בארוחות כמה שיותר פחמימות מורכבות(חיפוש בגוגל) וחלבונים.

ומתאמן הרבה משקולות, אימוני כוח מתפרץ מומלצים(חיפוש בגוגל).

הדיאטה מאוד מושקעת, צריך לדעת לאכול טוב, לאכול בכמויות הרצויות, ולהתאמן אימונים אנארוביים.

תוצאת הדיאטה:

אובדן אחוזי שומן גבוה, אובדן מסת שריר נמוך עד מזערי לעומת דיאטות אחרות.

אתה יוצא עם גוף חטוב

אני 12 קילו שומן הורדתי בחודש וחצי

כמובן שזה שונה מבן אדם לבן אדם

העיקרון מאחוריו עומדת הדיאטה הוא הגברת המטאבוליזם בגוף, ולא לעבור את כמות הקלוריות שהגוף שורף במנוחה + פיתוח מסת שריר שמגבירה את כמות הקלוריות שהגוף שורף במנוחה.

זאת בעזרת אכילת הרבה ארוחות שמגבירות את המטאבוליזם, פיתוח שרירים(שריר צורך פי 3 קלוריות מתא שומן), אכילת מאכלים מורכבים - חלבונים ופחמימות, שהגוף "עובד עליהם" הרבה יותר ובכך גם המטאבוליזם גדל

פורסם

כמה שטויות בדיון אחד זה משהו

אני בעיצומה של דיאטה בגינה הורדתי 12 קילו של שומן, וקילו אחד של שריר - או בקיצור דיאטה כמעט מושלמת

הדיאטה הזאת לוקחת קצת זמן, דורשת השקעה

אני אומר לך את העיקרון בכמה סעיפים קצרים:

אתה בודק את ה rmr שלך, תריץ חיפוש בגוגל rmr calculator

אתה מגיע למצב שאת אוכל 4-6 ארוחות ביום של 300-400 קלוריות, אתה מחלק אותן כך שתגיע לכמות הקלוריות של ה rmr שלך

אתה אוכל בארוחות כמה שיותר פחמימות מורכבות(חיפוש בגוגל) וחלבונים.

ומתאמן הרבה משקולות, אימוני כוח מתפרץ מומלצים(חיפוש בגוגל).

הדיאטה מאוד מושקעת, צריך לדעת לאכול טוב, לאכול בכמויות הרצויות, ולהתאמן אימונים אנארוביים.

תוצאת הדיאטה:

אובדן אחוזי שומן גבוה, אובדן מסת שריר נמוך עד מזערי לעומת דיאטות אחרות.

אתה יוצא עם גוף חטוב

אני 12 קילו שומן הורדתי בחודש וחצי

כמובן שזה שונה מבן אדם לבן אדם

העיקרון מאחוריו עומדת הדיאטה הוא הגברת המטאבוליזם בגוף, ולא לעבור את כמות הקלוריות שהגוף שורף במנוחה + פיתוח מסת שריר שמגבירה את כמות הקלוריות שהגוף שורף במנוחה.

זאת בעזרת אכילת הרבה ארוחות שמגבירות את המטאבוליזם, פיתוח שרירים(שריר צורך פי 3 קלוריות מתא שומן), אכילת מאכלים מורכבים - חלבונים ופחמימות, שהגוף "עובד עליהם" הרבה יותר ובכך גם המטאבוליזם גדל

אתה לא הורדת 12 קילו שומן, אלא אם שקלת 200 קילו, רוב משקל הגוף זה עצמות ומים. זכר נורמאלי בגובה של 175-180 ס"מ צריך להיות ב35-40%+ שומן ומעלה כדי בכלל להוריד כמות שומן כזאת, גם איבוד קילו שריר בלבד מונפץ ביותר, בתקופות חיטוב מתאמן רגיל בתוכנית מאוד קפדנית ומבוקרת יכול להגיע ליחס של 1 ל3/4 בין איבוד שריר לשומן, בודי בילדרים מקצועיים מגיעים ל5-6 בלחץ.

בכלליות ירידה 2 קילו בשבוע זה מאזן קלורי של -2000+ קק"ל\יום, אתה לא יכול לתפקד ככה, אפשר להוריד 2-3 קילו של מים בשבוע-וחצי הראשונים ואחרי זה זה מתאזן מאוד יפה על חצי קילו לשבוע בחיטוב נורמאלי, וקילו קילו וחצי בדייאטת כאסח.

ובטח שלא יהיה אפשרי לעשות אימון אנארובי נורמאלי בזמן הזה, לא כי לא צריך צריך, אלא כי לא תוכל, אתה לא יכול לחדש את מאגרי האנרגיה שלך בשום דרך בתזונה כזאת, אלא אם אימון הכוח שלך זה 4 חזרות של 10 קילו באנצ'...

תקופות חיטוב קפדניות בד"כ מתבססות על מאזן קלורי חיובי קל בימי אימון, ומאזן קלורי שלישי קל בימים רגילים(כולל ימי אירובי).

פורסם

בקיצור- רוצה להוריד שומן

תאכל פחות קלוריות ממה שהגוף שלך צריך כדי לתפקד

פורסם

פעמיים בחיים שלי הורדתי משהו כמו 20 ק"ג

אני כבר מכיר בע"פ כמה שומן\חלבונים\פחמימות יש בכל מוצר ...

התפריט שלי היה חלבונים במנה נדיבה (אבל לא להגזים ) כמעט שום שומן ....וקצת פחמימות .

ובשביל לזרז את הענינים עשיתי פעילות ספורטיבית מאסיבית יום יומית .

אחי הגדול גם הוריד 20 ק"ג פעם אחת ....פשוט עשה דיאטה וקרע את עצמו בריצות ....

הפעילות הספורטיבית מזרזת פלאים את הדיאטה

דרך אגב דיאטה זה לא דבר קל קורה שלא מתאפקים ואוכלים הרבה שומן כלשהו אבל החכמה היא לקום למחרת ולפתוח דף חדש כאילו כלום לא קרה .

פורסם

דרך אגב דיאטה זה לא דבר קל קורה שלא מתאפקים ואוכלים הרבה שומן כלשהו אבל החכמה היא לקום למחרת ולפתוח דף חדש כאילו כלום לא קרה .

החוכמה היא לזכור!

לזכור ולא לשכוח!!! O_O

פורסם

פעמיים בחיים שלי הורדתי משהו כמו 20 ק"ג

אני כבר מכיר בע"פ כמה שומן\חלבונים\פחמימות יש בכל מוצר ...

התפריט שלי היה חלבונים במנה נדיבה (אבל לא להגזים ) כמעט שום שומן ....וקצת פחמימות .

ובשביל לזרז את הענינים עשיתי פעילות ספורטיבית מאסיבית יום יומית .

אחי הגדול גם הוריד 20 ק"ג פעם אחת ....פשוט עשה דיאטה וקרע את עצמו בריצות ....

הפעילות הספורטיבית מזרזת פלאים את הדיאטה

ההיפך, צריך לאכול שומן, הגוף שורף אותו כדיפולט, בדייאטה כ40% מהתפריט צריך להיות מורכב משומנים(חד שומן בלתי רווי, מעט רב שומן בלתי רווי, להמנע משומן רווי) בין 30-40% חלבונים, והשאר צריך להיות מורכב בפחממות שנצרכות רק ואך לפני ואחרי האימון.

הגוף שלנו לא נועד לעכל פחממות, אין לו צורך בפחממות, כל האנרגיה הדרושה לגוף יכולה להגיע מפרוק של שומנים וחומצות אמינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים