פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים למה שלא תלך לדיאטנית שתתאים לך תוכנית אכילה ע"פ הרגלי האכילה הקבועים שלך שתתאים לך הכי הרבה? גם תהיה מקצועית,גם בחינם וגם מותאם ב-100%
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים דיאטנית בעדיפות עליונה, למידה עצמית פחות, פורומים קשורים טיפה פחותפורום מחשבים, ממש לא
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר למה שלא תלך לדיאטנית שתתאים לך תוכנית אכילה ע"פ הרגלי האכילה הקבועים שלך שתתאים לך הכי הרבה? גם תהיה מקצועית,גם בחינם וגם מותאם ב-100% איך אני פונה לאחת כזאת ולמה שהיא תעשה את זה בחינם ?חוץ מזה פחות פחממות לא אומר לי כלום פשוט אם אפשר רק פרוט בסיסי על מאכלים
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים כי יש כאלה מטעם קופות חולים זה למה.לך תעשה בדיקות דם מקיפות ואז תיגש עם זה לדיאטנית שתבנה לך מפרט אישי.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אל תתפלא שעונים לך תשובות של שלוש מילים,כשאתה שואל שאלה שדורשת התאמה אישית והיכרות איתך,עם הרגלי האכילה שלך והדרישות המיוחדות שלך.איך בדיוק "פחות פחמימות" לא מובן?פחות לחם/אורז/פסטה/תפוחי אדמה וכ"ו...ועדיף לך לצרוך כמות גדולה יותר של חלבונים בתקופת החיטוב על מנת לאבד כמה שפחות ממסת השריר שלך,ואתה תאבד.מצטער אם אני נשמע עצבני,יום ארוך
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הורדת השומן בגוף = לרוץ .תרוץ ואתה תהיה מסוגל לאכול כל דבר בלי לידאוג למישקל שלך .
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הורדת השומן בגוף = לרוץ .תרוץ ואתה תהיה מסוגל לאכול כל דבר בלי לידאוג למישקל שלך .אל תדבר שטויות!!! קודם כל מורידים יותר בהליכה מהירה ולא בדופק גבוה שמגיעים לזה בריצה.דבר שני תזונה נכונה עם אירובי מקנה משקל טוב לא עשית כלום אם תאכל "מה שאתה רוצה" ולרוץ .אני אישית רץ 3-4 פעמים בשבוע 3 קילומטר [אני די מתחיל בתחום] ואיני עושה את זה להוריד שומן אלה סיבולת לב ריאה בעיקר.ושוב אתה צריך שיבנו לך תפריט בריא שתאוכל לחיות איתו ולא איזה משהו ליום יומיים.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אל תדבר שטויות!!! קודם כל מורידים יותר בהליכה מהירה ולא בדופק גבוה שמגיעים לזה בריצה.אתה חיי בסרט ,אגב זה גם לא הגיוני פיזיולוגית (הראי אתה חייב דופק גבוה בשביל להגביר את הקצב של הפעילות המטבלוית בשביל לשרוף יותר שומן ,וריצה זה אולי הכלי היעיל ביותר לשם כך ) .ושאני אומר לאכול מה שאתה רוצה ,הכוונה לאכול את כל הינשנושים והשטויות שאתה אוכל בין ארוחה לארוחה בלי דאגה שתעלה מכך אפילו קילו אחד .
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תעשה דיקור סיני אני עשיתי את זה וירדתי 20 קילו !! וגם אל תואכל מול טלוויזיה
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר תעשה דיקור סיני אני עשיתי את זה וירדתי 20 קילו !! וגם אל תואכל מול טלוויזיה אפשר הסבר ואיך זה מתקשר להורדת מישקל ?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים כי כשאוכלים מול טלוויזיה אתה לא מרגישים כמה אוכלים ולא שבעים ואם אתה רוצה אני יכול להביא לך את התפריטים שאני קיבלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.