פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים תכלס יותר FPS , בנתיים רוב הקווסטים שקיבלתי הם קווסטים של "תלך לשם, תהרוג X ככה וככה תחזור תקבל פרס" עם קצת שיפור דמויות והרבה נשקים
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים clericמה הקטע של ה FIGHT FOR YOU LIFE או משהו כזה לא זוכר בדיוק?כאילו כשאתה עומד למות? ואתה לוחץ על E
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים הקטע הוא שאם אתה מצליח בשארית כוחותיך להרוג את זה שעומד מולך אתה זוכה ב"חיים" וממשיך לשחק במקום להתחיל מהשמירה האחרונה (או משהו בסגנון)אחרי שאתה לוחץ על E אתה צריך לכוון טוב טוב ולהרוג את זה שעומד מולך (וכנראה גרם למותך)
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים עוד לא שיחקתי במשחק , אני מכיר את זה מהסרטונים של GT...אני אגיע הביתה ביום חמישי וכנראה אקנה אותו דרך סטים...
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים עוד 6 שעות , לא?יאפ.שזה גם מגיע בדיוק בתזמון מצוין בהתייחס לעובדה שאני ב85% PRELOAD.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים טוב, לכל מי ששיחק - שאלה.אני עם מורדכי, והבנתי שבעיקרון הXP לא קשור באופן ישיר לSKILL POINTS.למשל, אני כבר ברמה 3 אבל עד עכשיו לא קיבלתי אפילו נקודה אחת כדי לשים בSKILLים.האם צריך למשל קודם לעלות רמה עם אחד הנשקים?או שזה בכלל באג?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים אני רמה 7 וכבר קיבלתי איזה 4 skill points, לדעתי זה עולה עם הXP, אם לא לפי הXP אז לפי מה?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים *לא שיחקתי במשחק*אולי מקווסטיםאולי לכל דמות יש נקודות שונות של קבלת נקודות סקיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.