עבור לתוכן

תוכן נמחק

Featured Replies

פורסם

^^^^ אני מבין שניצלו אותך קשות אה?

לא האמת שלא ,כי ידעתי בדיוק מתיי לנתק קשר ,אבל בגדול זה היה הכיוון של מרבית הבחורות שאני הכרתי .

• תגובות 108
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עידן, תמצא איזו מישהי תפוסה ותנסה להתחיל עם החבר שלה. בנות ממש מתות על זה.

פורסם

מקצועי בתחום!

תחת איזו קטגוריה אתה נמצא בדפי זהב? "מתחיל מקצועי"? "Lover להשכרה"? "Cock Blocker איכותי"?

יחי דרור חזן. אם כל הגברים היו כמוהו העולם היה פשוט יותר.

:lol: :lol:

פורסם

קצת תיקונים ויהיה טוב לכולנו. :)

BlAcK-DiAmOnD - מתקן שגיאות - פורום: hwzone.

בברכה, BlAcK-DiAmOnD. :lol:

את האמת לא הייתי בטוח אבל לא היה לי כוח לבדוק.... אז השארתי את זה ככה....

פורסם

מי זה דרור חזן? :nixweiss: :s05:

פורסם

זה הבחור הכי שרוט בכל הפורום , עד שאני הגעתי ולקחתי את המקום שלו (אני אבל לא היסתננתי לפה מFXP :lol: )

בכל מקרה עידן

פה זה בטח לא המקום לחפש

ואניש פה ממש לועגים כמו שאתה רואה

לך תיצא למסיבות תבלה תהנה ואתה תכיר בנות

ככה מכירים בנות

תראד עם כותרת ''בא לי חברה'' ממש לא יוזיז את העניינים .

פורסם

אלכס, אלכס, אתה יודע, המורה שלי למתמטיקה גם כן רוסיה, אנחנו תמיד משחדים אותה בשוקולד והיא מעלה ציון במבחן. במת.

האם אפשר גם לשחד אותך בשוקולד כדי שתסתום את הפה שלך? לא, זה נשמע תקיף מדי....

הנה: האם אפשר גם לשחד אותך בשוקולד כדי שתפילותיך יחליקו ויפלו במדרגות? תודה.

להודעה זו אין כל קשר לגזענות ו/או שנאת רוסים, הרי שגם משפחתי מונה רוסים ו/או כאלה שאיברית שפה כשה ליהם.

תגיד, לפני שאתה מחפש בנות, חברים יש לך? ניכר מהודעותך שגם כישורים חברתיים בסיסיים אינם חלק מיכולותך. אם לתת עצה בונה, תתחיל בלכתוב הודעה בפורום שאינה מרגיזה, ולא תגרור אחריה תגובות כמו שלי או של שאר ה"מבוגרים הקשישים" ומשם אתה בדרך הנכונה (והארוכה)

Cheers

פורסם

זה הבחור הכי שרוט בכל הפורום , עד שאני הגעתי ולקחתי את המקום שלו (אני אבל לא היסתננתי לפה מFXP :lol: )

אבירם, עם כל הכבוד לכישורי המודינג המרהיבים שלך, לא אתה ולא אף אחד אחר יכול לקחת ממקומו של הגדול ומהולל דרור חאזן! (שאגב יש לי פסל שלו שאני מתפלל אליו 3 פעמים ביום!)

עידן, תמצא איזו מישהי תפוסה ותנסה להתחיל עם החבר שלה. בנות ממש מתות על זה.

אחח, הרגת אותי.. עוד אותה האחת שבסופו של דבר הוא רוצה תחשוב שהוא בכלל לא מכוחותינו ומעדיף את חבר שלה.. :P בכל אופן, בנות אוהבות קרבות! 8)

פורסם

קרבות, מרוצי רחוב ושרים ממש מעצבנים ששרים אותן4326545 יפניות בנות17

פורסם

תביאו לינק לדרור חזן גם אני רוצה לצחוק קצת

פורסם

לוחמצ'יק (פייטר), עם מונה כמו שלך שככל הנראה לא נרכש ולא ביומיים אני ציפיתי ממך שלפחות היית עד לת'רד שהלך עם מר חזן.

בכל אופן, תחפש אותו בנוסף למכללה הידועה בה למד + הרשת בה רצה לעסוק (חבל להעלות את החיפושים של אותם המקומות בגוגל.. :P).

אגב איגור, אני רואה שראית יותר מדי מהיר ועצבני-טוקיו דריפט... ;D

פורסם

לא יודע אחי יכול להיות שזה היה אחרי שקיבלתי באן 2007, חזרתי להגיב פה רק לפני איזה חודש ככה נראה לי

פורסם

באמת היה לי מוזר מאוד איך ככה נעלמת ,חשבתי צבא וכאלה ...

מה הבעיה לעשות חיפוש פה באתר ?

פורסם

יש לו איזה 18 עמודים של פוסטים איך אני אמצא את הדיון הזה עכשיו, יש את של נעה מחשבים זה זה?

פורסם

אחינו, דרור חזן זה אחד ויחד ומיוחד.

אתה רושם בחיפוש " דרור חזן" וישר שומע בקול גדול " פאצ'ינג !!! "

ונפתח לך מסך עם הפתעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים