פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אחרי כמה התלבטויות אני רוצה לדעת האם לרכוש את הWD עם ה 32 או את הסמסונג עם ה 16 (בתקווה שלא תיהיה לא קושחה דפוקה) חשוב לציין שזה הולך להיות כונן למערכת הפעלה ולא לאיחסון.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני ממליץ על WD הוא עם יותר זכרון. וזה עוזר במיוחד שמערכת ההפעלה עליו.ולפני כמה חודשים קניתי 6 מאותו סוג וכולם עובדים תקין.למה אתה צריך 640 למערכת ההפעלה? לא חבל?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר יש לי דילמה פשוט אני כרגע לפני רכישה של 3 כונני F3 חדשים.ואני מעדיף לחדש את כל תשתית האיחסון במחשב.המערכת ההפעלה יושבת על 2 רפטורים אבל הייתי מעדיף לתת לה בסיס חדש יותר כי מדובר על רפטורים דור ראשון.אני לא סגור על זה אבל זה בהחלט בא בחשבון.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אין לי בעיה לענות על השאלה המקורית בלי להתייחס למשמעות שמאחוריה.. אבל משום כך נראה שאין טעם.בשביל מה להחליף שני רפטורים ב-640GB? :-\
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר יש לי תגובות איטיות אחרי שיחזור מערכת ומשום מה ראיתי ש ה 640 יותר מהיר מהרפטור באיזה סקר.
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים לא שווה לך.אם יש איטיות מסיבה כלשהי אז תפתור את העניין, חבל ללכת על פיתרון בעקיפין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.