פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור.בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה.יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?תודה מראש לעוזרים, ברק
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים ווידאת שהפורטים עדיין פתוחים בנתב ובווינדוס?ווידאת שאלו אותם מספרי פורטים?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר יש איזה פקודה או תוכנה שמראה לי איזה תוכנה משתמשת כרגע באיזה פורטים? (למקרה שתוכנה אחרת משתמשת בפורט)
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר איך אני עושה שזה לא יסגר כשזה מסיים? זה מהיר מידי ואני לא מספיק לבדוק כלום
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תכנס קודם ל-cmd ושם תרשום את הפקודה.ולא כ"כ הבנתי מה אתה מצפה לראות ב-netstat, מה המידע שם יגיד לך בדיוק...בכל אופן בלוח הבקרה יש לך SECURITY CENTER או משהו בסגנון, שם אמור להיות אזכור לפיירוואל פעיל.תבדוק קודם שהאיי.פי הפנימי שלך (של הכרטיס רשת) הוא עדיין אותו אחד שמוגדר להפניה בראוטר.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר תכנס קודם ל-cmd ושם תרשום את הפקודה.ולא כ"כ הבנתי מה אתה מצפה לראות ב-netstat, מה המידע שם יגיד לך בדיוק...בכל אופן בלוח הבקרה יש לך SECURITY CENTER או משהו בסגנון, שם אמור להיות אזכור לפיירוואל פעיל.תבדוק קודם שהאיי.פי הפנימי שלך (של הכרטיס רשת) הוא עדיין אותו אחד שמוגדר להפניה בראוטר.מה הכוונה בדיוק?אני יודע להיכנס לראוטר, רק מה אני צריך לחפש שם?
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר אני מצטער שאני מקפיץ כל הזמן אבל הקטע המוזר שזה הסתדר לי (בלי שנגעתי בכלום, הרבה אחרי המשחקים שלי) ואז יום אחרי פתאום זה לא עובד שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.